architectuur

Het moderne huis aan het meer van K_m Architektur in Lindau, Duitsland

interessante-gevel-modern-meer-huis-duitsland

Gebouwd in 2006, de exclusieve modern huis aan het meer van K_m architectuur biedt een spectaculair uitzicht en geweldige faciliteiten. Het is gevestigd in Lindau, Duitsland.

spectaculair uitzicht – het moderne huis aan het meer in Lindau

kamerhoge ramen-huis-lindau

spectaculair-uitzicht-modern-meer-huis-duitsland

Naast het epische uitzicht op het meer, heeft dit huis een zeer interessante gevel die opgaat in de omgeving. Dat modern huis aan het meer  is verdeeld in twee secties. Aan de achterzijde, waar “de gevel dichter bij de woning ligt, bevinden zich de zalen en de slaapkamers. De woon- en eetgedeeltes bieden een fantastisch panoramisch uitzicht over het Bodenmeer en bevinden zich in het andere deel van het huis. Je hebt een unieke houtkachel.

prachtige omgeving en kamerhoge ramen – het moderne huis aan het meer

mooie-omgeving-meerhuis

Wonen in dit huis is gewoon een droom die uitkomt. Je kunt een fout maken in deze prachtige modern huis aan het meer Vind? Het is uitgestrekt, heeft kamerhoge ramen zodat het uitzicht op het meer vanuit elke hoek perfect kan worden vastgelegd.

Sklupturale open haard in de woonkamer

sklupturale-open haard-woonkamer

Er mist iets? Als dit een modern huis is, moet het niet alleen een effectief, mooi interieur hebben, maar ook milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. Nou, dat deed het. Het moderne huis aan het meer is uiterst energiezuinig en ook nog eens milieuvriendelijk. Het omvat fotovoltaïsche systemen en geometrische verwarming naast de grote, sculpturale open haard in de woonkamer. Dit huis heeft het allemaal. Het is absoluut perfect voor mensen die de stad willen ontvluchten en willen genieten van de rust en stilte van het platteland, maar niet helemaal in een absoluut verlaten gebied wonen. Het is perfect voor mensen die even willen ontsnappen aan de snelle wereld – leun achterover en kijk een tijdje.

uitnodigende sfeer in de slaapkamer

uitnodigende-sfeer-slaapkamer

Praktisch ontmoet mooi. Dit fascinerende, modern huis aan het meer, die is ontwikkeld door de getalenteerde architecten van K_m archtektur is volledig uitgerust met alles wat een woning zou moeten hebben. Natuurlijk, om de sfeer uitnodigender en warmer te maken, help je mee aan de fantastische uitzichten en prachtige natuur, die dit prachtige designkunstwerk alleen maar afmaken.

  milieuvriendelijk energiezuinig huis aan het meer

milieuvriendelijk-energiezuinig-meerhuis

Het moderne huis aan het meer – eethoek

moderne eetkamer aan het meer

Huis in de keuken van Lindau

haus-lindau-keuken    modern-seehaus-bodensee-duitsland

Huis Lindau door k_m Architektur – het moderne huis aan het meer

huis-lindau-k-m-architectuur huis-lindau-architectuur-plan