architectuur

Het moderne kusthuis van “Stelle Architects”

De fantastische “Flying Point Residence” in Southampton, New York

Het-moderne-kusthuis-van-Stelle Architects

Er is frisheid en wildheid in de prachtige locatie van de ‘Flying Point Residenz’. De sfeer van de omgeving is levendig maar tegelijkertijd heerlijk ontspannend. Dit moderne huis aan zee was een showcaseproject van “Job Architecten”, die het zo omschrijven:

“Huis- en tuinontwerp wordt een brug tussen twee verschillende vormen van water: de zachte Mecox Bay in het noorden en de wilde Atlantische Oceaan in het zuiden…”

het moderne huis aan zee door Stelle Architects

modern-seaside-house-by-Stelle Architects

Alles is in het werk gesteld om een ​​sterke visuele relatie tussen het huis en het natuurlijke landschap tot stand te brengen. De ongetemde kwaliteit van het duinlandschap wordt een indrukwekkend natuurlijk kenmerk van deze eigentijdse woning. “Flying Point Residence” is omgeven door een zee van duingras. Dit is echt een benijdenswaardige plek aan de kust. De hier gepresenteerde foto’s benadrukken deze idyllische zomerlocatie. Het moderne huis is ontworpen om een ​​gezin een plek te geven om te ontspannen en de stress en spanningen van het moderne leven te vergeten. Frisse lucht, zee en zon zijn allemaal oneindig beschikbare natuurlijke hulpbronnen en het maximaliseren van de toegang tot deze hulpbronnen stond centraal in het architecturale schema.

Het moderne huis aan zee en het natuurlijke landschap

modern-seaside house-site Architects

Dit project vertegenwoordigt een enorme en dramatische herontwikkeling van een bestaand huis. In termen van duurzaamheid waren recyclebare bouwmaterialen en bestaande constructies belangrijk om de integriteit van het project en het uiteindelijke uiterlijk van deze prachtige moderne woning te behouden. Met duurzame, milieuvriendelijke materialen is een verdere visuele link gelegd tussen de architectuur en de omgeving van de kuststreek. Het exterieurontwerp van het huis, hoewel minimalistisch en hoekig, is helemaal niet flitsend. Het heeft een gewichtloze kwaliteit en de natuurlijke houten panelen maken de geometrie zachtaardig.

Residentie Flying Point en duinlandschap

Vliegpunt residentie duinlandschap

Het prachtige interieur van dit moderne huis is luxueus ruim, licht en luchtig. De sfeer aan zee lijkt het hele interieur binnen te stromen. Het moderne kusthuis en het decor is voornamelijk gebaseerd op witte tinten om het opbeurende gevoel van ruimte te maximaliseren. Het meubilair is meestal modern, maar presenteert een eclectische mix van hedendaagse stijlen. De opstelling is nonchalant elegant. Grote meubelstukken zijn gegroepeerd, maar de mix van texturen en stijlen vermindert de neiging tot regulering. Krachtige visuele aanwijzingen van de kustlocatie worden geïntroduceerd door smaakvolle abstracte kunstwerken. Dit voegt ook levendige kleuraccenten toe aan een paar geselecteerde aandachtspunten.

Flying Point Residence Duingras Patio

Flying-Point-residentie-duingras-terras

Meerdere fysieke verbindingen geven toegang tot ontspannende buitenruimtes. Enorme schuiframen openen naar ruime terrassen. De verspringende opstelling van de architectuur omvat luxueuze ruimtes voor ontspanning en entertainment. Sommige zijn comfortabel in de schaduw, terwijl andere, zoals het zwembad, profiteren van de heerlijke zomerzon. Het moderne kusthuis biedt de perfecte plek voor een gezin om vele prachtige herinneringen te maken. “Flying Point Residenz” is een energiek huis vol glamour en schijnbaar vol leven.

door Jaz

residentie-interieur-abstract-schilderij

moderne eetkamer meubels

moderne-eetkamer-meubels

het-moderne-kusthuis-zwembad-gebied

 Buiten eethoek

Flying Point buiten eethoek

meubel-opstelling-modern-kusthuis

Eetkamerontwerp in huis aan de kust

eetkamer design huis aan zee

moderne woonkamer meubels

moderne keuken marmeren aanrecht

Het moderne kusthuis van “Stelle Architects” – plannen

Het-moderne-kusthuis-van-Stelle Architects-plan

Het moderne kusthuis van “Stelle Architects”

Het-moderne-kusthuis-van-Stelle Architects-begane grond

Het moderne kusthuis van “Stelle Architects”

Het-moderne-kusthuis-van-Stelle Architects-tweede verdieping De-moderne-kusthuis-door-Stelle Architects-doorsnede