architectuur

Het ontwerp van een huis aan zee heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien

Kusthuisgevel - moderne architectuurOntwerp van een kusthuis is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Je hoeft alleen maar naar het nieuwe project van architectenbureau Schweizer Fein te kijken. Swiss Fine Line is een label van Berger Metallbau AG, een bekroond, onafhankelijk familiebedrijf dat 120 jaar geleden werd opgericht in Langnau, Zwitserland. Haar aanpak is gericht op de implementatie van geavanceerde glas-metaal-architectuur. Ze vertegenwoordigen het principe van het “Zwitserse niveau van perfectie”, om het beste te bereiken met gerechtvaardigde middelen. Het bedrijf heeft een nieuw concept geïntroduceerd bij de productie van een schuifglassysteem, namelijk beglazing als constructief element. Het doel is de maximale reductie in de frameprofielen.

Een modern, minimalistisch huisontwerp aan zee

Buitenontwerp kusthuis - interessante gevel

Dit adembenemende Ontwerp van een kusthuis is eigenlijk een glazen huis met een glazen stenen gevel waarvan de ramen over de gehele begane grond zijn omlijst met de mooiste aluminium kozijnen. Het open plan gebruikt glas als het belangrijkste materiaal. de hedendaagse Ontwerp van een kusthuis is zeker minimalistisch. Het interieur heeft rijke donkere hardhouten vloeren die contrasteren met het strakke neutrale kleurenpalet. Interieur accenten zijn op massief houten meubels met rechte lijnen, indrukwekkende vloerlampen, twee moderne elegante open haarden en de ruime badkamer.

minimalistische inrichting in het kusthuis

Idee voor interieurontwerp aan de kust voor woonkamer

De geweldige eetkamer heeft een geweldig uitzicht en is voorzien van een glanzend witte eettafel met een opmerkelijk en ongewoon onderstel in combinatie met paarse stoelen. Dankzij de “kozijnloze beglazing” komt de prachtige omgeving goed tot zijn recht. Buiten vindt u groene weiden, een prachtig uitzicht op de kust, perfect om te entertainen en te zonnebaden. Een adembenemende Ontwerp van een kusthuis

Kusthuis interieur - moderne verlichting

Kusthuis Kabinet - een modern interieur

moderne architectuur in het interieur van een kusthuis

Tuindecoratie in het strandhuis - een nieuw idee