architectuur

Houten panelen voor gevels met metalen plantenhouders van Garbarini

houten panelen voor gevel balkon muur metalen plantenbak

Houten panelen voor gevels ontworpen als een elegante verticale tuin – dat is het Hortus-systeem van Garbarini. De verticale constructie met externe bevestiging geeft een persoonlijk tintje aan je balkon of terras. De houten latten zijn gemaakt van een materiaal dat bestaat uit 70% houtvezels en 30% polypropyleen. Functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid zijn gecombineerd in één product. Hortus geeft u door de modulariteit en de mobiliteit van de afzonderlijke componenten absolute vrijheid om de panelen naar wens in te richten. De houten panelen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Houten panelen voor gevels met een decoratieve functie

houten panelen voor gevel plantenbak metaal bruin balkon

Als je op het balkon geen ruimte hebt voor je bloembak, dan vind je het idee van een verticale tuin wel heel slim. De metalen plantenhouders bieden ruimte voor bloempotten van verschillende afmetingen en zien er zeer decoratief uit. Het kleine tuingereedschap wordt ook aan de muur eronder opgeborgen.

Houten panelen voor gevels, terrassen en balkons

houten panelen balkonwand design systeem plantenbakken metaal

houten panelen planken gevel plantenhouders eenvoudige installatie clips

houten panelen balkonafscheiding gevelbekleding grijze plantenbak metalen systeem  houten panelen gevel plantenhouder tuingereedschap accessoires

houten panelen buitenmuur plantenhouder klimop metalen hekjes

houten panelen voor gevelbekleding bloempot plantenbak metaal  houten panelen gevel balkon systeem bloempot plank

houten panelen voor gevel plantenbak metaal decoratief