architectuur

Huis gemaakt van europallets – milieuvriendelijke architectuur uit Oostenrijk

Haus Stadt-Wien houten pallets

We presenteren u een creatief en milieuvriendelijk idee van wat er kan worden gebouwd van houten pallets. Dat Huis gemaakt van europallets is een moderne installatie. Het is altijd spannend voor ons team als we een idee zien voor duurzaam bouwen gemaakt van onconventionele materialen – hopelijk wordt u ook gefascineerd door het gebouw!

Huis gemaakt van europallets – duurzaam mobiel bouwen

Huis Europallets-moderne constructie

Dat Huis gemaakt van europallets is gemaakt door twee studenten – Schnetzer Andreas Claus en Pils Gregor uit Wenen. Je ontwierp en implementeerde het project voor moderne, duurzame architectuur die mobiel is. Hun doel was om te laten zien dat goedkope en multifunctionele gebouwen er goed uit kunnen zien. Met het project behaalde u de eerste plaats in een wedstrijd – en sindsdien is het huis van houten pallets tentoongesteld in verschillende steden in Europa – Venetië, Wenen, Linz en Grenoble, om er maar een paar te noemen. Het is momenteel in Zuid-Afrika. Dankzij de lage bouwkosten – 11 USD per vierkante meter, is het gebouw een verstandig alternatief voor gezinnen met een krap budget. Het huis volgt de minimalistische tendensen – het is een kubus die zich door een glazen wand naar de omgeving opent. In het interieur ontbreekt niets – en alles is gemaakt van europallets. Het is een slimme manier om gerecycled hout te gebruiken.

Huis gemaakt van europallets – moderne verlichting en interieur

verplaatsbaar huis houten pallet ontwerp

Dat Huis gemaakt van europallets inspireert niet alleen met functionaliteit, maar ook met design. Het interieur is opgezet volgens het totaalconcept. De houten pallets laten overdag voldoende licht binnen in het interieur en de verlichting laat het huis ‘s avonds stralen. Handig voor mensen die ook moeten verhuizen – het huis is verplaatsbaar en kan van de ene plaats naar de andere worden vervoerd. Dit innovatieve idee heeft ons volledig overtuigd!

Verplaatsbaar huis gemaakt van houten pallets

Houten pallethuis-duurzame architectuur

De woning bestaat uit meerdere modules

Huisconstructie modulair gebouw houten pallets ontwerp

Meubels gemaakt van Europallets in het interieur van het huis

Pallethuis interieur-onconventioneel

De woning kan ook gebruikt worden als showroom

Europallets bouwmateriaal huis architectuur

Verlichting vanuit huis – onconventionele en duurzame architectuur

Houten pallets huisverlichting

Blokhuis gemaakt van Europese panelen – idee uit Oostenrijk

Europallets huisverlichting avond

Houten terras en glazen gevel openen het huis naar de omgeving

Houten terrashuis europallets meubeldesign

meubelideeën voor europallets