architectuur

Huis met marmeren aanrechtblad en visgraatparket combineert verschillende stijlen

Marmeren werkblad in de keuken in wit-grijs met kookeiland

Deze aantrekkelijke eengezinswoning is gelegen in Carlton, Australië en is ontworpen door Biasol. Het behoort tot een klein gezin dat geniet van het leven in het stadscentrum en een zwak heeft voor geschiedenis, architectuur en verschillende interieurstijlen. Opvallend is de langgerekte vorm van het huis, waarvoor een passende ruimteverdeling en inrichting moest worden gevonden. Naar onze mening hebben de architecten deze taak zeer goed opgelost. Alle kamers zijn aangenaam licht en voldoende ruim om een ​​comfortabel gezinsleven te garanderen. En om ondanks de ligging in de stad toch voor voldoende natuur te zorgen, werd de binnenplaats voorzien van volop planten. Een ander kenmerk is de mix van verschillende stijlen die we hieronder graag aan u voorstellen. Het populaire marmeren werkblad, dat zowel in de keuken als in de badkamer werd gebruikt, mag zeker genoemd worden.

Verschillende inrichtingsstijlen, marmeren werkblad en visgraatparket

Marmeren werkblad voor een minimalistische keuken met witte fronten

Als je naar de prachtige gevel van het huis kijkt, zie je twee verschillende stijlen: aan de ene kant maakt het indruk met een terras met een Italiaans karakter, dat onder andere is samengesteld uit een elegante balustrade gemaakt van smeedijzer . Dit wordt aangevuld door de prachtige ornamenten die typerend zijn voor de Victoriaanse stijl en zorgen voor een vleugje romantiek. Wanneer u het huis binnenkomt, wordt u verrast door de charme van een klassiek Parijs appartement. Deze tijdloze stijl wordt gekenmerkt door lichte kamers, elegante details zoals het marmeren werkblad en het visgraatparket en voldoende ruimtes waar het hele gezin en vrienden samen kunnen komen en tijd kunnen doorbrengen. Daarnaast zijn er speciaal gemaakte meubels die moeten aansluiten bij de wensen van de bewoners en de eigenschappen van de woning.

Werkblad voor de keuken in marmerlook

Visgraatparket en modern kookeiland met wit marmer

Om voldoende licht in de kamers te laten binnenstromen, is een concept van twee verdiepingen ontwikkeld. Deze zijn met elkaar verbonden door de reeds genoemde binnenplaats. En het is precies deze binnenplaats die de ontbrekende ramen vervangt en voldoende licht in de kamers laat doordringen. Ook de witte houten bekleding van de wanden reflecteert het licht. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek en keuken, die indruk maakt met zijn moderne uitstraling. Het marmeren werkblad voor de keuken in wit oogt stijlvol en past zich perfect aan deze moderne look aan. Het natuurstenen werkblad in wit wordt niet alleen gecombineerd met witte keukenoppervlakken, maar ook met verschillende zwarte elementen, waaronder de eettafel, barkrukken en raamkozijnen. Er is ook een toilet en badkamer op de eerste verdieping.

Visgraatparket leggen

moderne woonkamer met eethoek en keuken met marmeren werkblad

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een grotere badkamer, die allemaal verbonden zijn door een lange en elegante hal. Hier moet ook de vloer worden vermeld, die niet alleen de gang siert, maar hier bijzonder effectief is. Het is een adembenemend visgraatparket. Het visgraatparket is gekozen in grijs en zorgt zo voor de nodige afwisseling van de witte muren. De slaapkamer wordt overspoeld met licht en maakt indruk met een elegant, met fluweel bekleed hoofdeinde in blauwgrijs. Ook de bijpassende nachtkastjes in groen van marmer, die ondanks hun bijzondere kleur doen denken aan het marmeren werkblad in de keuken, mogen niet ontbreken..

Marmeren aanrecht in de badkamer

Schuin dak in de badkamer en open douche met ligbad

Natuursteen in dezelfde kleur als het natuurstenen werkblad in de keuken vind je ook in de badkamer terug. Het witte marmer werd daar gebruikt om de muren te bekleden, als vloerbedekking en als kaptafel. Een andere badkamer is versierd met een marmeren werkblad in groen.

Ramen met uitzicht op de binnenplaats en keukeneiland in wit met bruine accenten

Deze kleur is momenteel erg trendy en oogt niet alleen classy, ​​maar ook extravagant en zorgt ook voor kleur in het verder eenvoudige interieur. Dit groen marmerlook werkblad is gecombineerd met de bekende grijs-witte natuursteen uit de keuken en badkamer. Voor de vloer is wederom gekozen voor het prachtige visgraatpatroon.

Warme en subtiele kleuren

ovale hoogglans eettafel naast de natuurstenen keuken met marmeren werkblad

Zowel de materialen als de kleuren van het interieur van het huis zijn over het algemeen warm en discreet. Donkere kleuren zoals bruin, zwart of het donkergroene marmeren werkblad sieren kleinere vlakken of zetten accenten. Dit alles is bedoeld om het gebrek aan licht door de lange vorm van het huis en het feit dat het een rijtjeshuis is, te compenseren. Dit zorgt voor een ruime en vooral uitnodigende uitstraling, die nog wordt versterkt door de elegante marmeren keuken en de natuurstenen badkamers, de moderne meubels en de charmante stijlen van het interieur. Dit huis met verschillende natuurstenen aanrechtbladen is het perfecte voorbeeld dat verschillende stijlen makkelijk met elkaar te combineren zijn.

eenvoudige en moderne inrichting en decoratie is tijdloos en elegant

lichte woonkamer met blauwe bank en witte wandbekleding

Staande spiegel met zwart metalen frame in de slaapkamer en trap van grijs hout

eenvoudig trappenhuis met grote ramen en zwarte metalen accenten

modern visgraatparket in grijs in de gang en witte muren

Fluwelen hoofdeinde in de slaapkamer in blauwgrijze en groenmarmeren nachtkastjes

tijdloze slaapkamerinrichting in Franse stijl met elegante bedlampjes

Visgraatpatroon voor de marmeren tegels in de grote spiegelkast in de badkamer

groen marmeren werkblad als accent in de natuurstenen badkamer

Groen marmeren werkblad voor de badkamer met minimalistische kasten

kleine tuin met terras en moderne gevel in betonlook

Huis in Italiaanse Franse en Victoriaanse stijlen

Plattegrond van de eerste verdieping van Casa Atrio door Biasol

tweede verdieping met slaapkamer en grote badkamer

Rijtjeshuis met lichte binnenplaats en veel planten

Vooraanzicht van huis met smeedijzeren balustrades en Victoriaanse accenten

Westzijde met grote raamfronten voor lichte kamers

Bouwproject voor een herenhuis in Australië in het stadscentrum

Ontworpen door Biasol.