architectuur

Huisontwerpprojecten – een modern landhuis met een binnenplaats in India

Binnenplaatshuisontwerp-Indiase architectuur

De binnenplaats Huis ontwerp in India is een ongewoon voorbeeld van een landhuis met een grote binnenplaats. Het ultramoderne project is bedacht door HPA en vorig jaar geïmplementeerd in Ahmedabad. Het moderne luxe huis fascineert niet alleen met zijn prachtige exterieur, maar ook met een adembenemend uitzicht op de prachtige omgeving.

Modern huisontwerp

Architectuur buitenverlichting tuin

Het hedendaagse architectuurproject met een verbazingwekkende gevel is een meesterwerk van de 21e eeuw in Aziatische stijl. Alleen hoogwaardige materialen werden gebruikt in de constructie – houten panelen, marmer en massief glas. Het concept voor Huis ontwerp de toekomst vraagt ​​om comfort, ruimte en milieuvriendelijkheid. De Courtyard Homes bieden dat allemaal en meer.

Huisontwerpinnovaties in het Courtyard-project

Tuinontwerp Architectuur-India Binnenplaats Huis

Veel nieuws in de architectuur, Huis ontwerp De ontwerpers gebruikten innovaties en precieze technische vaardigheden in de projectplanning. Het Courtyard House in India is ontworpen volgens het 7’x7′-raster. De kamers zijn perfect ingericht met prachtige meubels en avant-gardistische decoraties. Elke kamer heeft toegang tot de prachtige tuinen en het zwembad.

Buitenverlichting voor huis en tuin

modern huis-india gigantisch raam

Naar een mooiere, indrukwekkendere en sfeervollere Huis ontwerp de sfeervolle buitenverlichting draagt ​​hieraan bij. De grote dakramen en openingen laten overdag veel zonlicht binnen. De gezellige woonkamers zijn strak ingericht met een eenvoudige lijn. Het rustieke terrasmeubilair en het elegante tuinontwerp met steen en rotsen contrasteren met de eigentijdse stijl van het interieur. Originele grote keramische vaten met een antieke look zijn de extra elementen van het exterieurontwerp.

Prachtig landschaps- en zwembadontwerp

huis india zwembad tuin

Binnen zijn originele mengsels van nuances en kleurenpaletten te zien. Maar van buiten ziet het huis er nogal subtiel uit. Groen gras, groene mozaïekvloer en turkooisblauw zwembadwater geven het moderne Courtyard House-design van HPA een luxe en gezellige natuurlijke sfeer tegelijk.

Romantische sfeer rond het zwembad

tuinmeubilair fauteuil bij het zwembad

Terrasmeubilair in het Courtyard House – binnenplaats

Terrasmeubilair-terrastafels banken

Binnenplaats – keramische vaten en bomen rond het zwembad

Binnenplaats zwembad ontwerp moderne architectuur

Woonruimtes – eigentijds design en ruimte

Inrichting woonkamer trap fauteuil

Luxe badkamer interieur

Luxe badkamer design modern