architectuur

Huisuitbreiding door een binnenplaats toe te voegen aan een huis in Australië

Huisuitbreiding door toevoeging van witte-gevel-achtersteeg

Austin Maynard Architects heeft er een Huisuitbreiding door aanbouw op een huis met twee verdiepingen in Melbourne, Australië dat extra woonruimte biedt aan bewoners. Het achterhuis is gebouwd achter de woning en heeft een zonnige binnenplaats met een verticale tuin en potplanten. Het kleine gebouw is ontworpen met een open concept, waarbij de binnenplaats is verbonden met de typische steegjes van Australische huizen.

Huisuitbreiding door toevoeging aan het achtergebouw

Huisuitbreiding door open-achterste-schuifdeuren toe te voegen

Het steegje is een kleine straat achter rijen huizen in Australië. In de regel worden steegjes zelden gebruikt, dus Austin Maynard architecten probeerden deze uitbreiding te gebruiken om het steegje te omarmen als een coole plek om te spelen en te entertainen. Als de deuren open zijn, zijn het bijgebouw en de binnenplaats verbonden met het straatje. Zo wordt de woning verder uitgebouwd en krijgt het bijgebouw veel licht en lucht.

Uitbreiding van het huis door toevoeging van een keuken en eethoek

Huisuitbreiding door het toevoegen van leefruimte-creërende-eethoek

De aanbouw is ontworpen met een keuken, eethoek, badkamer, binnenplaats, garage en studeerkamer, waardoor er veel extra woonruimte is ontstaan. De binnenplaats is omgeven door glazen schuifdeuren die de binnen- en buitenruimte met elkaar verbinden. Het uitsluitend witte interieur wordt door kleurrijke meubels en muurschilderingen omgetoverd tot een kleurrijke kamer die in harmonie is met de kleurrijke gevelschildering. Het hoogtepunt is echter de kanariegele badkamer, die als speels accent in het interieur dient.

Lichte woninguitbreiding met binnenplaats

Huisuitbreiding door binnenplaats-planten-glazen schuifdeuren toe te voegen

Kleurrijk gevelschilderij op de achtergevel van de woning

Uitbreiding van de woning door toevoeging van de achterbouw-gevel-schilderij-kleurrijk

Woninguitbreiding bij aanbouw met zonnige binnentuin

woninguitbreiding-binnenplaats-aansluiting-glazen schuifdeuren

Greeploze keuken in aanbouw

huisuitbreiding-keuken-wit-greeploze-spiegel-spiegel-betegelde-spiegel

De gespiegelde tegelspiegel zorgt voor een speels interieur

huis-uitbreiding-witte-ingerichte-keuken-inbouw-deur-badkamer

Witte inbouwkeuken met spiegel achterwand

woninguitbreiding-uitbreiding-spiegel-achterwand-keuken-mooi-woonidee

Huisuitbreiding door op twee niveaus te bouwen

huisuitbreiding-uitbreiding-trapleuning met twee niveaus

Woonruimte creëren met een woninguitbreiding

woninguitbreiding-gezellige-eethoek-gekleurde-inrichting

De aanbouw zonder het eetmeubel

huisuitbreiding-uitzicht-lane-mooie-kroonluchter

Kleurrijke meubels zijn in harmonie met de gevelschildering

woninguitbreiding-eethoek-rode-eetkamerstoelen-houten meubelen

Kleurrijke murals geven kleuraccenten aan het witte interieur

woninguitbreiding-verbouwing-gemeubileerde-eethoek-trap

Comfortabel ontworpen woninguitbreiding

huisuitbreiding-uitbreiding-kleurrijke-interieur-muurschilderingen

Kanariegele badkamer contrasteert met de witte muren

huisuitbreiding-uitbreiding-geel-badkamer-contrast

Badkamer met een speels design

woninguitbreiding-wit-interieur-geel-badkamer

Huisuitbreiding met lessenaarsdak op twee niveaus

huis-uitbreiding-uitbreiding-tweede niveau-study-pent roof

Studeer op het tweede niveau van de uitbreiding

huisuitbreiding-studie-dak-wit-raam

* een project van Austin Maynard Architects.