architectuur

Hut met modern interieur in Frankrijk

Hut-met-moderne-interieur-woonkamer

Een hut is een verleidelijk idee voor een overvalhuis in de bergen. de Hut met modern interieur biedt architecten en ontwerpers vele mogelijkheden voor het ontwikkelen van een berghuis met luxe interieur.

Hut met modern interieur – lichte kleurstelling

minimalistisch-interieur-design-hut-frankrijk

Noe Duchaufour Lawrence het huis is verre van de geometrische vormen van de traditionele hut gebouwd. Het project van de Franse ontwerper presenteert een luxe Hut met modern interieur en met een eigen innerlijk landschap, waarvan de vormen als kleine functionele bergen uit de grond oprijzen en boven de vallei uittorenen. Het eindresultaat is een rek van lijnen en organische vormen rond een strook hout. De hele constructie is geconcentreerd in een enkele grote ruimte die fungeert als het brandpunt van de hut. Daar verzamelt de familie zich rond de warme open haard. Het eetgedeelte en de kamers voor rust en entertainment bevinden zich daar ook. Hout is het belangrijkste materiaal dat wordt gebruikt voor wandbekleding en meubels.

Hut met modern interieur

minimalistische-hut-gang

De neutrale grijze kleur en de zachte nuances van bruin domineren, waardoor het hele interieur aangenamer lijkt. De warme pastelkleuren worden op een interessante manier gecombineerd met de luxe designmeubels en accessoires. Ze vallen op als kleurenpracht in het kleurenschema Hut met modern interieur. Elke kamer heeft een andere overheersende kleur. In de slaapkamer is het warm bruin in combinatie met grijs evenals de contrasterende zwart-witte kleur, terwijl in de woonkamer de lichte grijstinten de belangrijkste tinten zijn. Het hele huis is aan de buitenkant bekleed met hout, wat warmte geeft aan de omgeving, terwijl het elegante meubilair zorgt voor een luxe interieur. Het vakantiehuis past heel goed in het landschap en is daar een prachtig voorbeeld van Hut met modern interieur.

B. Angelov

  Designmeubels

Cabine-met-moderne-interieur-design-meubels

beige slaapkamer

Cabine-met-moderne-interieur-beige-slaapkamer

minimalistische witte keuken

Cabine-met-moderne-interieur-minimalistische-keuken

Plafondontwerp

Hut-met-moderne-interieur-witte-keuken

Cabine-met-moderne-interieur-wandbekleding

Hut-met-moderne-interieur-design-graniet bekleding

Hut-met-moderne-interieur-wellness

Hut-met-moderne-interieur-architectuur-frankrijk

Moderne gezinswoning met luxe interieur

Modern herenhuis – spannende architectuur in Brazilië

Moderne architectuur – een huis in Zuid-Korea

De rol van steen in interieurontwerp

Moderne huisarchitectuur door Christopher Simmonds Architect