architectuur

Milieuvriendelijk luxe huis in Californië

luxe strandhuis - voorgevel

Gelegen in Laguna Beach, Californië, deze luxe huis  past perfect in de omgeving en behoudt het overzicht over de oceaan. Dit opvallende ontwerp, ontworpen door de architecten van Schola, integreert de helling in de constructie. Het gebouw kenmerkt zich door zijn rechthoekige volumes, prettige asymmetrie en een harmonieuze relatie tussen binnen en buiten.

Luxe huis in Californië met een modern design

luxe strandhuis - tuin

Het huis is gebouwd met lateibalken. Het is een praktische oplossing en maakt het mogelijk om de woning op een later tijdstip uit te breiden. Natuurlijk heeft de traditionele constructie de vorm van het pand beïnvloed en zo is de specifieke hoekige gevel ontstaan. EEN luxe huis moet gezelligheid en warmte uitstralen. Zoals te verwachten is, opent het pand zich naar het panorama met beglazing ter grootte van een muur. De materialen als steen en beton brengen spanning in de constructie in lichte, natuurlijke kleuren. Het gelakte staal contrasteert hiermee en zorgt voor een heldere en moderne bouwstijl.

Luxe interieur – een strandhuis in Californië

luxe strandhuis - kunstdecoratieIn het interieur is gebruik gemaakt van warm hout, waardoor de kamers er warm en huiselijk uitzien en intimiteit ontstaat. Het interieur is nog steeds modern en eenvoudig, sommige gekleurde meubels zetten accenten in de woonkamer en in de keuken. Met het idee van de natuur, de architecten im luxe huis Milieuvriendelijke energiebesparende systemen en recyclingsystemen geïnstalleerd. Als je het voorrecht hebt om in zo’n prachtige omgeving te wonen, bescherm het dan ook.

Van Jazo

luxe huis aan de kust in Californië

elegant strandhuis - gezellige badkamer

Interieurdecoratie - gekleurde bank

moderne gele keuken

warme kleuren in de woonkamer

Houten bekleding in de woonkamer

Luxe huis - glazen gevel

modern houten terras - luxe

Luxe huis aan zee buitenkant

Exotisch huis Casa Fazenda in Brazilië biedt een toevluchtsoord in de natuur