architectuur

minimalistisch huis in Los Angeles

modern huisontwerp uit de VS

Een ongelooflijke minimalistisch huis is gevestigd in Los Angeles, Californië, VS. Het is ontworpen door Whipple Russel Architects. Het huis is uniek, modern, eenvoudig sensationeel ontworpen. Het vertegenwoordigt de hoge standaard van moderne architectuur. De materialen zijn zeer zorgvuldig gekozen in lijn met de architectuur van het huis. Het minimalistische huis biedt een prachtig uitzicht op LA door de glazen gevel.

Modern minimalistisch huis in Los Angeles

moderne woning in Los Angeles

Het beste van deze minimalistisch huis is misschien de locatie van de kamer. Alles is ontworpen om multifunctioneel en praktisch te zijn. De grenzen tussen binnen- en buitenruimte versmelten dankzij de glazen gevel. De prachtige omgeving – tuin en zwembad laten het pand echt tot zijn recht komen. De interessant gebouwde betonnen muren laten dit achter minimalistisch huis  er onconventioneel uitzien.

Onconventionele minimalistische architectuur uit de VS

modern minimalistisch interieur - woonkamer

Het interieur omvat een grote woonkamer, een aparte privéruimte, een volledig uitgeruste keuken, een kantoor en een prachtige buitenruimte met een groot zwembad. Een zeer elegante decoratie zorgt voor sfeer zowel binnen als buiten. Dat minimalistisch huis is zeer modern en toch is het warm en uitnodigend. Het hele pand is stijlvol ingericht.

In tegenstelling tot andere huizen heeft deze minimalistisch huis absoluut alles wat je nodig zou kunnen hebben. Noem het maar – het heeft het! Alles staat op zijn plaats – het moet uiteindelijk een praktisch huis zijn. Zelfs als je voor het eerst binnenloopt, weet je instinctief hoe de plattegrond eruit ziet. Dit minimalistisch huis is absoluut een van de beste voorbeelden van moderne interieurs.

Rebecca T.

modern minimalistisch gebouw exterieur design

minimalistisch interieurontwerp - thuis in LA

Leren meubels met kleuraccenten - moderne woonkamer

elegante buitenruimte met open haarden

minimalistisch interieur met kroonluchter

minimalistische slaapkamer - glazen wand

Houten elementen in de minimalistische badkamerbuiten paarse bank