architectuur

minimalistisch huis met elegant interieur

fink-haus-minimalistische-architectuur

Fink House is een minimalistisch huis met klassieke constructie en elegant interieur. In feite is dit een minimalistisch huis uit de nieuwe catalogus van hedendaagse plannen en programma’s voor het bouwen van woningen. Het geheim is dat deze minimalistische architectuur een gerenoveerd oud zandstenen landhuis is met een prachtige gevel en een retro romantisch exterieur.

minimalistische woning Fink – buitenruimte

het-fink-house-minimalistische-huis-exterieur

Het minimalistische huis is interieurontwerp met prachtige zandstenen muren die de hoofdlijn van de hele constructie volgen. De retro-geest van het huis is behouden gebleven met de houten elementen in het interieur en de eenvoudige milieuconcepten. Daarnaast twee nieuwe gipsplaten en enkele wijd openstaande ramen aan de achterkant van het mooie huis zodat zonlicht de kunstverlichting kon aansluiten.

minimalistische huisrenovatie

de-fink-house-gevel-ingang

Het minimalistische huis bekend als Fink House is een geweldig en praktisch renovatieproject uitgevoerd door Ian Moore Architecten, Yoshihito Kashiwagi en Zoe Spiegel zijn ontworpen. Fotograaf Brett Boardman maakte graag enkele foto’s van het eigentijdse herontwerp door een accent toe te voegen aan het grote raam. Ze maken het mogelijk om naar binnen te kijken en een binnenbrug te zien die de slaapkamers verbindt.

Grillruimte in huis Fink

grill-ruimte-the-fink-house-minimalistisch-huis

De uitgebreide gang van dit minimalistische huis is smal maar lang genoeg om je het gevoel te geven dat je in een doolhof bent en je op elk moment in een andere maar mooie en gezellige kamer kunt verschijnen. De lichte en zachte kleuren van de kamers zijn warm genoeg om de hele sfeer zo uitnodigend en gezellig te maken. Zo kan zo’n mooi vakantiehuis veranderen in een kasteel van je dromen. Dit is de magie van interieur- en architectonisch ontwerp.

Abigaïl

    wit minimalistisch interieur

wit-minimalistisch-interieur

wit meubeldesign – minimalistisch huis

wit-meubel-design-minimalistisch-huis

Keuken en eetkamer minimalistisch huis

keuken-en-eethoek-minimalistisch-huis

witte badkamer

witte badkamer

smalle trap bij Fink House

smal-trap-fink-huis

het fink huis blind raam

het-finkhouse-blind-venster

wit minimalistisch interieur

wit-minimalistisch-interieur-design

minimalistische badkamer en slaapkamer

minimalistische-badkamer-slaapkamer

A + A van DVA Arhitekta – een wit huis met een abstract exterieurontwerp