architectuur

Modern aardehuis functioneert als woon- en werkatelier

Aarde-huis-metaal-bekleding-groen-dak-milieuvriendelijk-concept

Gebouwd met hoge normen van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, maakt Fraher Architects’ Green Studio indruk met de creativiteit van het concept, maar ook met zijn originaliteit en inspirerende sfeer. Green Studio is een modern aardehuis, een creatief kantoorgebouw met residentieel karakter, gerealiseerd in oktober 2013 in Zuidoost-Londen.

Woon- en werkstudio Green van Fraher Architects

Duurzame-stedenbouw-Het-Groene-Studio-groendak

The Green Studio ligt tegenover het Butterfly House van Fraher Architecten en biedt gezellige en creatieve werkplekken in een huiselijke sfeer. De vorm en oriëntatie van het gebouw is het resultaat van de aanpassing aan de natuurlijke omstandigheden van het pand. Als basis voor diepgaande omgevingsanalyses gebruikten de architecten zonnestraling om maximaal daglicht binnen te laten en de impact op aangrenzende gebouwen te minimaliseren.

Modern aardehuis met een duurzaam concept

Duurzaam aardehuis in het kantoor van Fraher Architects in Londen

Als exclusieve en moderne aarde huis Green Studio lijkt van buitenaf – de massieve structuur bekleed met roestvrij staal gaat harmonieus samen met de omringende natuur en de communicatie tussen binnen en buiten wordt versterkt door een groot aantal lichtopeningen. Een wild groendak en meerdere terraskuipen met planten vervangen de verloren natuurlijke habitat.

Creatief interieurontwerp

Werk-studio-interieur-design-duurzame-materialen-The-Green-Studio-London

De verschillende gebieden zijn gemaakt op versprongen halve vlakken. Het zusterbedrijf van de Fraher + Co praktijk ontwierp alle meubels. Het gebruik van hoogwaardige materialen en hoogwaardige beglazing met superisolatie zorgt voor een gezonde en creatieve sfeer. Milieuvriendelijke ontwerpstrategie voor natuurlijke ventilatie wordt geïmplementeerd in het interieurontwerp.

Nieuw concept voor passiefhuis

Architect-huis-milieuvriendelijk-groen-dak-FraherStudio-Londen

Green Studio is een synthese van commerciële en residentiële gebouwen en sociale gebouwen met een tuinlandschap en streeft een strategie na voor het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het jonge designgerichte architectenduo Fraher Architects wil architecturale oplossingen op maat bieden en blijven voldoen aan de modernste eisen.

Foto’s door: Jack Hobhouse

Groene studio-entree en straatgevel

Kantoorgebouw-niet-traditioneel-concept-groendak-passieve-koeling

Interieurontwerp van de architectenpraktijk

Architectenbureau-werkkamers-modern-design-lades-verborgen

Lichtovergoten werkruimtes

Dakramen-driehoekige-moderne-kantoorvloer-design-meubels-gemaakt van-multiplex

Creatief lichtontwerp zorgt voor visuele spanning

Railing-kabel-rood-design-ideeën-werkruimte-thuis-opstelling

Lamp-stroomkabel-rood-lang-trekt-de-kamer-na-kantoor-licht

Home-office-design-ideeën-duurzame-materialen-design-meubels

Fraher Architecrs interieur wandlamp werkruimte design solutions

Sustainable-Studio-Office-London-The-Green-Studio-lighting-design-element

Hanglamp-met-lange-kabel-trekt-geometrische-vormen-in-de-lucht

Ruimtebesparende-design-woonideeën-huishoudkast

Trap-opslag-ideeën-lades-ingebouwd-in-The-Green-Studio

Woon-en-werkatelier-achtig-aarde-huis-ontworpen-groen-dak-duurzaam

Bekijk-The-Green-Studio-vroegere-architecten-kantoorruimte

modern-kantoorgebouw-met-een-duurzaam-concept-fraher-architecten

Modern-Earth-House-Office-London-The-Green-Studio