architectuur

Modern huis met een innovatief ontwerp

Billboard House uit de studio van Apostrophy

Modern-huis-met-innovatief-design

EEN modern huis met innovatief design – een antwoord op de vraag, hoe zou de postkapitalistische samenleving eruitzien in de context van architecturale beslissingen? Deze vraag wordt beantwoord door het project van Apostrophy’s Studio. De beslissing die de ontwerpers nemen, vertegenwoordigt in wezen ons economisch tijdperk. De productie van billboards d.w.z. billboards en de natuurlijke menselijke behoefte aan bescherming vullen elkaar aan in één enkele beslissing voor innovatieve architectuur, waar twee totaal verschillende onderwerpen samenvloeien.

Modern huis met innovatief ontwerp – Billboard huis

billboard-house-modern huis met een innovatief ontwerp

Dat Billboard huis, dat werd gepresenteerd in een galerij in Thailand is een drievoudige beslissing van de ontwerpstudio. Het is een plek waar klanten ruimte kunnen vinden voor hun eigen display en eigenaren van huishoudens hun lichte, moderne modulaire huis hebben. Daarnaast zullen er nieuwe banen worden gecreëerd om het aanbod tussen de adverteerders en de grondeigenaren op elkaar af te stemmen. Deze samenvoeging van contrasterende verschillende kamers, zoals de reclamemuur en het woonhuis, resulteert in een ongewone maar zeer fascinerende modern huis met innovatief design met als doel de visuele vervuiling van de stad te verminderen.

Modern huis met een innovatief design als reclamemuur

billboard-house-innovative-architecture Apostrofs-studio-innovative-design

Het prototype van modern huis met innovatief design, zoals het Billboard House, toont verschillende architectonische details uit de gebruikelijke Bangkok openluchtarchitectuur met lichte materialen, gebogen elementen, vrijheid van vorm en modern design. Een interessant feit is dat de oorsprong van de architectuur van Bangkok echt voortkomt uit de weersspecificaties. De auteurs van het project slagen erin het oorspronkelijke idee van het presenteren van een plek voor kapitalistische artefacten te overtreffen en iets meer te bereiken – een modern huis met een innovatief ontwerp, karakteristiek met zijn specifieke architectuur die heel goed past in het midden van Bangkok, modern en interessant tegelijk. Je werk is gedaan – het huis is een goed voorbeeld van innovatieve huisarchitectuur in het hart van Azië.

B. Angelov

Billboard huis – Modern huis met een innovatief design

billboard-house-modern-house-innovative-design

Gevel- en designelementen

billboard huis gevel ontwerpelementen

innovatief ontwerp

billboard-house-innovative-design-exterieur

billboard-house-innovative-exterieur