architectuur

Moderne architectuur – geweldig bezoekerscentrum in Noorwegen

Trollwall restaurant en service door Reiulf Ramstad Arkitekter

Troll Wall - Restaurant en Service in Noorwegen

Reiulf Ramstad Arkitekter is een architectenbureau gevestigd in Oslo, Noorwegen. Ze streven naar gedurfde moderne ontwerpen met een duidelijk concept. Naast gebouwen houden ze zich bezig met landschapsarchitectuur, interieurs en meubels en zijn van mening dat elk van deze elementen in harmonie moet zijn met de rest.

Design en omgeving versmelten met elkaar

moderne architectuur - bezoekerscentrum, Noorwegen

Dat Trollwall-restaurant en service is een moderne geweldig bezoekerscentrum Voltooid vanuit de studio in 2011. Het is gelegen aan de voet van de Troll Wall in Trollveggen, Møre og Romsdal, Noorwegen. De plaats is een van de natuurlijke attracties van Noorwegen en biedt een adembenemend decor voor het project. Het gebouw is gelegen nabij een snelweg ten behoeve van chauffeurs en passagiers. Het ziet eruit als een recreatiegebied met een restaurant en ruimte voor ontspanning. De architecten hiervan modern bezoekerscentrums geloven dat een structuur moet reageren met de context waarin het is gebouwd, dus volgen ze deze term om hun project te creëren. Het resultaat van hun inspanningen is een gebouw met een interessant eigentijds ontwerp en communiceert met de omgeving.

geweldig bezoekerscentrum met glasdesign

moderne architectuur door Reiulf Ramstad Arkitekter

Dit modern bezoekerscentrum nodigt ons uit in een aantrekkelijke moderne gevel, bedekt met hout en glas. Het bouwplan is eenvoudig maar flexibel met een totale oppervlakte van 700m². De structuur is bedekt met een interessant dak dat meerdere keren in verschillende richtingen is gekanteld, wat het eigen wilde silhouet van de berg weerspiegelt. De berg zelf wordt samen met de rest van het natuurlijke landschap weerspiegeld in de glazen delen van de gevel. Het dapperste deel van het gebouw is de westgevel, die hoger uitsteekt dan de rest van de constructie. Het is verdeeld in twee pieken, elk bedekt met een hellend houten dak, dat overgaat in de rest van de dakconstructie. De algemene look en feel van Trollwall Restaurant and Service is die van een levendig nieuw gebouw in een nog levendiger omgeving. Dit geweldig bezoekerscentrum stemt overeen met de context van de plaats en biedt vooral comfort voor zijn bezoekers.

Door KH Christova

 Moderne architectuur in NoorwegenBezoekerscentrum Troll Wall - Oostgevel

Donker hout en glas vullen het ontwerp aan

moderne architectuur - magische omgeving

3D-model van het geweldige bezoekerscentrum in Noorwegen

modern restaurant in Noorwegen - 3D-model

Model van Reiulf Ramstad Design

bouwkundige plannen

Plan van het geweldige restaurant?

Plan Troll Wall - bezoekerscentrum gevel

Architectonisch plan van Troll Wall Restaurant in Noorwegen

modern architectonisch plan van Reiulf Ramstad Restaurant