architectuur

Moderne architectuur met een interessant gevelontwerp – Flip House

Flip House Architectuur-Glazen Gevel-San Francisco

We presenteren u een modelproject voor: moderne architectuur – een indrukwekkende structuur met massieve schuine glazen ramen – het Flip House van Fougeron Architecture in San Francisco, de Verenigde Staten. In dit project zijn de architecten erin geslaagd om het concept voor het moderne huis op een nieuwe manier te definiëren. Hoe meer licht in de woonkamer, hoe beter.

Moderne architectuuroplossingen voor hoge gebouwen

witte bank trappenhuis raamopeningen interieurontwerp

Het renoveren van een hoog huis is niet eenvoudig, vooral geschikt voor mensen zonder luiers. Een snelle blik op de foto’s kan je echt verbazen. Het doel van Fougeron Architects was om dit huis te renoveren en het interieur te reorganiseren om een ​​logischer gebruik van de ruimte te creëren. Het Winkelgebouw biedt haar huiseigenaren een spectaculair uitzicht over San Francisco en de prachtige baai. de moderne architectuur Oplossing voor het flip-huis fascineert met ongewone hedendaagse gigantische raamopeningen.

De moderne architectuur – combinatie van innovatie en comfort

Glazen wand hoek raam flip huis

de moderne architectuur is zeker niet alleen de moeite waard. Het heeft een zeer comfortabel en praktisch interieur. Deze onlangs gerenoveerde woning heeft royale open leefruimtes en een hypermoderne allure. De lichte interieurs en het “industriële chique trappensysteem” zorgen voor een unieke uitstraling. Het gastvrije Flip House heeft hoekige elementen aan de gevel, prismatische vormen van de ramen en een transparante trappenstructuur.

Dynamische structuren in moderne architectuur

Architectuur werk glazen raam Huis San Francisco

In het interieur worden glazen barrières gebruikt, maar deze verdelen de ruimte niet visueel. De kamers zijn eenvoudig en stijlvol ingericht met puristische meubels. Het elegante interieur van het huis is versierd met interessante veelkleurige kunstwerken of andere kleurrijke decoratieve elementen. Dus je kunt het hele ding doen moderne architectuur Concept als origineel kunstwerk van Fougeron-architectuur beschrijven. De dramatische vormen en de indrukwekkende glazen gevel van het huis contrasteren met de organische omgeving.

Architectuurproject met een interessante glazen gevel

moderne architectuur-flip house-san francisco-glazen gevel

Inrichtingsideeën – het Flip House in San Francisco

Interieur design woonkamer modern interieur

De moderne architectuur en de relatie tussen binnen en buiten