architectuur

Moderne containerarchitectuur

moderne architectuur met transportcontainer

Met de uitvinding van de moderne containerarchitectuur ontdekken we nieuwe, verbazingwekkende architectonische mogelijkheden. De moderne transportcontainer is 50 jaar geleden uitgevonden en werd vooral gebruikt voor het vervoeren van goederen. De architecten kwamen er later achter dat de containers ook ideale, eenvoudig te bouwen systemen kunnen zijn. Tegenwoordig kunnen het prachtige vakantieverblijven, geweldige appartementen, kantoren of efficiënte woninguitbreidingen zijn. Moderne containerarchitectuur transformeert goedkope zeecontainers in stijlvolle, luxueuze gebouwen.

moderne architectuur met transportcontainer OceanScope

De containers worden huizen? Lijkt het niet erg comfortabel? Eigenlijk is het moderne containerarchitectuur alles over comfort. De containers kunnen speciaal worden aangepast aan de behoeften van elke klant. Ze kunnen eenvoudig op elkaar worden gestapeld, waardoor het eenvoudig is om ruime woonruimtes samen te stellen. De combinaties zijn eindeloos. de moderne containerarchitectuur is uniek, goedkoop en tijdbesparend.

Moderne huisarchitectuur van transportcontainer

moderne huisarchitectuur van transportcontainers

modern huis uit container

de moderne containerarchitectuur is een perfecte oplossing voor tijdelijke woningen of kantoorgebouwen. De kantoorruimte kan op moderne, boeiende manieren worden ontworpen en volledig worden ingericht. De containers kunnen gemaakt zijn van gerecycled staal, maar de constructies kunnen ook gewone bouwmaterialen bevatten. Omdat de containers zijn ontworpen om goederen te beschermen, is de moderne containerarchitectuur bestand tegen alle weersomstandigheden, schimmels, termieten en zelfs vuur. De doordachte constructies zijn bijna onverwoestbaar.

COP 15 Paviljoenarchitectuur

Containerarchitectuur - COP15 Pavilion

Aanpasbaar, stijlvol, creatief, milieuvriendelijk en eenvoudig te bouwen – de huizen van de toekomst. de moderne containerarchitectuur combineert dat allemaal. Luxe op maat maken is heel eenvoudig, maar hoe kan een container luxueus zijn? In feite zijn deze containers slechts de bouwstenen. Het interieurontwerp en de inrichtingsideeën maken het appartement luxueus en speciaal. Met deze containers kunt u de grenzen van uw verbeelding verleggen. de moderne containerarchitectuur geeft ons de unieke kans om prachtige huizen te creëren die onze eigen visie en begrip van het leven belichamen.

Rebecca T.

Containerarchitectuur – Bayside Marina Hotel

 Containerarchitectuur in Bayside Marina Hotel

Vakantiehuis uit transportcontainer

Vakantiehuis - moderne containerarchitectuur

Kunstatelier gebouwd van zeecontainers

Huis gemaakt van transportcontainer van BLANCHARD BTL

Architectuurcontainerstudio in het bos

Plan voor containerarchitectuur door Art Studio

Interessante video’s over de containerarchitectuur