architectuur

Moderne Duitse architectuur – ongewoon betonnen huis

moderne Duitse architectuur - betonnen huis

Dit Betonnen huis met slechts één kamer is een toekomstgericht voorbeeld van het open concept van de Duitse architectuur. Het is een project voor een betonnen huis van Architecten Bräuning en is gelegen in een dicht stedelijk centrum. De 185 vierkante meter woonoppervlak verdeeld over vier niveaus biedt dam Betonnen huis ongewone verschijning.

Moderne Duitse architectuur – een innovatief betonnen huis

moderne Duitse architectuur - interieurdesign

De focus van dit open concept maakt een verbinding mogelijk tussen deze conventioneel gescheiden woonkamers. De open, vloeiende ruimtes bieden talloze perspectieven, inzichten en uitzichten, terwijl beton, staal, hout en een uitgestrekte glazen wand hiervoor zorgen. Betonnen huis onregelmatig ontwerpen. In nauwe samenwerking met de ontwikkelaar hebben de architecten gekozen voor een bewust samenspel tussen onbehandelde materialen en verfijnde, speciaal behandelde componenten.

Spannend idee voor interieurontwerp voor kleinere huizen

moderne Duitse architectuur - kleuraccenten

Ze hielden vast aan een traditionele indeling van muren en kamers en creëerden een structuur van zichtbaar beton met een isolerende kern. Dat Betonnen huis heeft ook bijzondere functies zoals de stalen stringers en high-end producten en systemen in de badkamer en keuken. Er zijn twee lagere niveaus onder de woonkamers, waar de badkamer met een heerlijk stenen bad en de hoofdslaapkamer zich bevinden. Het resultaat van het architectenbureau van Stefan Bräuning in Esslingen is een fascinerende eenkamerwoning, waar wonen een bijzondere ervaring wordt.

innovatieve Duitse architectuur - slaapkamer

praktisch interieurontwerp - klein huis

gekleurde moderne decoratie in de badkamer