architectuur

Residentie aan het meer

door Fook Weng Chan

Een geweldige moderne Residentie aan het meer, ontworpen door architect Fook Weng Chan. Het huis was gelegen in een rustig berggebied in de buurt van Vancouver, Canada. Het staat voor veel klasse en past tegelijkertijd in de prachtige omgeving.

interessante glazen gevel - een woning aan het meer

Het gebouw heeft een blauwdruk waardoor er veel glas in de gevel kan worden toegepast. En glas is iets dit huis nodig om de prachtige blauwe lucht weer te geven en adembenemende uitzichten te bieden. De voorgevel van het huis is bedekt met cederhout en koper. Er is een groot bochtig terras dat uitkijkt op de berg. Het terras, samen met de interessante dakconstructie, geeft het gebouw een dramatische uitstraling. Een stenen pad leidt naar de hoofdingang aan de achterzijde van de woning. Op weg naar de deur geniet u van de rust die in de tuin heerst. De tuin zelf combineert steen, bomen en een zwembad.

Residentie aan het meer – moderne architectuur

moderne architectuur - een huis aan het meer - tuin

intern van het huis u kunt genieten van het overweldigende uitzicht op de bergen door de ramen van een ruime woonkamer. Keuken, eetkamer en woonkamer zijn gecombineerd in één ruimte. Het huis heeft een tweede niveau dat leidt naar de slaapkamer en het gebogen terras. Er is nog een groot terras in de kelder dat geschikt is om buiten te dineren. Verschillende trappen dalen af ​​naar een houten platform dat naar het water leidt. Alle terrassen en het platform dragen bij aan de elegantie van dit moderne gebouw.

Door KH Christova

modern interieur - residentie aan het meer

modern interieur - een glazen trap