architectuur

Spannend minimalistisch huis in Oostenrijk

minimalistische-huisgevel-front

Hier is een vastgoedbedrijf in de prachtige omgeving van Oostenrijk dat goed, modern design biedt. Het Schafberg Garden House is een moderne minimalistisch huis, gebouwd op een landgoed in Schafberg, een heuvelachtig gebied in het West End van Wenen, Oostenrijk. Het is ontworpen door architect DI Johann Lettner, die besloot het karakter van de groene leefruimte en de tuin zoveel mogelijk te behouden..

Een origineel, minimalistisch huis in Oostenrijk

minimalistisch huis - modern zwembad

Bij de keuze van de bouwmaterialen is rekening gehouden met de eisen van passiefhuistechnologie: het uitgebreide gebruik van glas maakt een optimaal gebruik van zonne-energie mogelijk, bouwmaterialen bieden ultra-isolerende waarden en bouwelementen moesten gemakkelijk te transporteren en te demonteren zijn.

Het interieur in minimalistisch huis, Met een ingetogen kleurenpalet en de eenvoudige materiaalkeuze vormt het uitzicht naar buiten een centraal punt, een mix van binnen en buiten. Het is een van de regels van hedendaags design. Er is ook een “kelder” die de architect heeft ingebouwd met een glazen wand. Het is net zo stijlvol en licht als de bovenste verdiepingen.

Spannend interieurontwerp in een minimalistisch huis

minimalistische woonkamer met houten details

Het Schafberg Garden Haus heeft hoeken in hun onregelmatige vorm die geïntegreerde buitenwoonkamers en amusementsruimtes creëren. Sommige zijn beschermd en sommige in de open lucht. In deze grote minimalistisch huis, er is een centrale zwevende trap die vrij uitzicht biedt op de natuur. Voor meer informatie over dit project bezoek architect DI Johann Lettner.

minimalistisch huis - gekleurd interieur

minimalistische woonkamer - gekleurde banken

minimalistisch interieur - moderne badkamer