architectuur

Zoomlion Exhibition Centre – moderne architectuur met abstracte vormen

zoomlion expositiecentrum moderne architectuur china

Expositiecentrum Zoomlion en het hoofdkantoor is een buitengewone moderne architectuur, die ook in het kritische en scherpe oog valt. De reden waarom we dit gebouw hebben gekozen als voorbeeld van een echt moderne organisatie van verstedelijking in de belangrijkste industriële en snelgroeiende steden, is het perfecte concept voor functionaliteit en elegantie. De sterke aanwezigheid van moderne elementen en methoden van verbinding en samenwerking is meteen duidelijk.

Moderne architectuur combineert technologie en natuur

Het schitterende gebouw van het Zoomlion Exhibition Centre bestaat uit Amerikaanse ontwerpers en architecten amfibieArc Studio gemaakt. U kreeg de moeilijke taak om iets unieks en diverss te ontwerpen voor machinefabrikant Zoomilion – de grootste voertuigfabrikant in China. Het project is zeker succesvol en is gelegen in het centrale deel van Changsha City, een snelgroeiend industrieel deel van de provincie Hunan. Het gebouw kijkt uit over het onderzoekspark en is een prachtig voorbeeld van prestaties op beide gebieden – industrie en moderne architectuur.

Moderne architectuur met innovatie

moderne architectuur zoomlion technologie beweging

Het concept achter het Zoomlion expositiecentrum is zeer modern en compact. Het belangrijkste idee achter dit gebouw is om het een ideale plek te maken voor showroomevenementen en vieringen van grote Chinese bedrijven. De ontwerpers en architecten achter het project vertaalden de missie van het bedrijf in de constructie. Na het idee van de grote en perfecte combinatie tussen natuur en menselijke vooruitgang, werd dit: moderne architectuur gebouwd.

als vlindervleugels

moderne architectuur zoomlion tentoonstellingscentrum vlindervleugel

Wat echt anders en ingenieus is aan het project is de transformerende functie. Het gebouw kan op een adembenemende manier van vorm veranderen dankzij de nieuwste wetenschappelijke en industriële ontwikkelingen. Bovendien ziet het gebouw er in elke positie helemaal geweldig uit, vooral wanneer de moderne lichtinstallaties zijn ingeschakeld.

Innovatieve kracht

moderne architectuur innovatieve kracht china zoomlion expositiecentrum

Het expositiecentrum van het Zoomlion Headquarters is ontworpen om de bewegingen van een insect, vlinder en draak na te bootsen. De glazen en solide roestvrijstalen platforms bewegen gemakkelijk, waardoor de illusie ontstaat van een vlinder tijdens de vlucht en een vlieger die zijn vleugels spreidt.

milieuvriendelijk ontwerp

moderne architectuur tentoonstellingscentrum zoomlion milieuvriendelijk gebruik van licht

Het expositiecentrum Zoomlion is gebouwd op vier verdiepingen. Het complexe patroon op alle vier de verdiepingen is het centrale element in de milieuvriendelijke missie van de ontwerpers: natuurlijk licht opvangen en gebruiken. Het hele project bood hen een ander gezichtspunt moderne architectuur als een echt meesterwerk.

voldoende lichtinval

moderne architectuur tentoonstellingscentrum zoomlion lichtinval

Nachtverlichting

moderne architectuur zoomlion expositiecentrum nachtverlichting

Verlichting en leuke effecten

moderne architectuur zoomlion hoofdkantoorverlichting

Exterieur design

zoomlion expositiecentrum moderne architectuur vlinder

zoomlion expositiecentrum hoofdkantoor moderne architectuur

Vogelperspectief       moderne architectuur zoomlion expositiecentrum china

Uitzicht vanaf de oprit

moderne architectuur zoomlion expositiecentrum abstracte vormen

De moderne architectuur en de relatie tussen binnen en buiten

Abigaïl