auto's

Audi elektrische fiets gemaakt van carbon & met touchscreen computer

audi elektrische fiets carbon banden ontwerptips

De Duitse autofabrikant Audi heeft een bijzonder interessant product opgeleverd en gaat volgende week tijdens de Wörthersee Tour in Oostenrijk in première. Dit is echter geen auto, zoals je misschien denkt, maar een fiets met een elektromotor. Op dat Audi elektrische fiets Om het ook perfect te maken, deed het bedrijf een beroep op de coureur Julien Dupont, die regelmatig testritten maakte en zijn mening deelde.

Audi elektrische fiets met een modern design

audi bike elektromotor e tron ​​carbon stuur

Het ontwerp van de fiets is zeer indrukwekkend. Het frame is gemaakt van carbon. Hetzelfde geldt voor de 26-inch banden en de achterbrug. Maar ondanks dit ultralichte materiaal weegt de Audi elektrische fiets maar liefst 26 kilogram. De belangrijkste reden hiervoor is de elektromotor. Deze heeft een vermogen van 3 PK en 2,3 kW. Deze indrukwekkende feiten over de fiets zijn echter niet genoeg. Daarnaast is er een computer met touchscreen die via W-LAN met de smartphone kan worden verbonden. Op deze manier kunnen opgenomen video’s worden gepubliceerd. Hoe moet je video’s maken tijdens het rijden, vraag je je waarschijnlijk af? Nou, heel eenvoudig met de helm met ingebouwde camera die bij de Audi elektrische fiets hoort!

Audi elektrische fiets – zadel verstelbaar met een druk op de knop

audi elektrische fietszadelknop carbon ontwerp

Een zadel op de Audi elektrische fiets zorgt voor comfort en de juiste zithoogte, die met een druk op de knop eenvoudig op elke gewenste hoogte kan worden ingesteld. Voor kunstfietsen kunt u het zadel eenvoudig ter hoogte van het frame plaatsen en indien nodig weer op de gewenste hoogte brengen. En een wheelie-modus helpt ook bij kunstmatig fietsen. Met zijn hulp kunnen zelfs beginners trucs uitvoeren voor gevorderden.

Audi elektrische fiets in grijs

elektrische fiets idee band 26 inch grijs metaal audi design

Productie van elektrische fietsen in samenwerking met Julien Dupont

elektrische fiets ontwerpidee bandentips zwarte framepedalen

Constructie van het Audi fietsframe 

elektrische fiets constructie frame item zwarte schets audi model

Audi fiets in de planning

audi elektrische fiets schets planning ontwerp idee modern

Schets van de Audi elektrische fiets

audi elektrische fiets frame schets idee ontwerp

E-bike van Audi.