auto's

De nieuwe Mercedes C-Klasse 2014 verrast autoliefhebbers aangenaam

italiaanse ontwerper modern functioneel toegevoegd elegant front

Autoliefhebbers kijken reikhalzend uit naar de presentatie van de nieuwe C-Klasse. Sommige journalisten hadden het geluk om in de auto te gaan zitten en naar het interieur te kijken. Iedereen is het er mee eens – de nieuwe Mercedes C-Klasse 2014 kan in 2014 op een groot succes rekenen.

De nieuwe Mercedes C-Klasse 2014 zorgt voor een snellere bediening en een comfortabele rit

interieur sfeervol ingericht lederen interieur houten elementen

De nieuwe Mercedes C-Klasse 2014 verschilt van zijn voorgangers door een volledig nieuw ontwerp – klassieke Italiaanse vormen en vloeiende lijnen. Hieraan wordt door de Duitsers doelmatigheid toegevoegd. Eén ontwikkeling zal indruk maken op het publiek, namelijk de snelle bediening met touchpads. De bestuurder en voorpassagier kunnen met hun vingers hun situatie kiezen, de airconditioning instellen of het infotainmentsysteem bedienen. Als alternatief voor mensen die niet echt enthousiast zijn over het touchpad, is er een multifunctionele drukknop die het touchpad verdubbelt. Onder de materialen die voor het interieur zijn gebruikt, zijn natuurlijk hout en zeer duur leer, dat wordt gebruikt om zowel de stoelen als de deuren te bedekken. Panoramadak zorgt voor meer lichtinval.

De nieuwe Mercedes C-Klasse 2014 zal in veel opzichten verbeterd worden

Nieuwe versie van Mercedes sterkap pneumatische schokdempers

De functie van het airconditioningsysteem in de nieuwe C-Klasse is sterk verbeterd. Met behulp van GPS worden de verschillende werkregimes vanzelf geactiveerd. De nieuwe Mercedes C-Klasse 2014 is het eerste model uit deze standaarduitrusting met luchtvering. Aangezien de uitrusting ook twee stereoscopische camera’s omvat die 500 m voor de auto kunnen scannen, en het systeem dat extra bescherming biedt voor degenen die in de auto zitten, verhoogt dit de rijveiligheid met het nieuwe seriemodel. Een van de meest bijzondere kenmerken is dat de nieuwe C-Klasse en de nieuwe S-Klasse erg op elkaar lijken.

interieurscherm breed effect airconditioning alleen geactiveerd

autoveilige stabiele stereoscopische wegcamera's werken snel

De nieuwe functie van het lichtgewicht besturingssysteem van de mercedes c klasse 2014

achterzijde gefotografeerd alleen journalisten mogen auto's zien