auto's

EarthRoamer XV-LT als indrukwekkend expeditievoertuig

EarthRoamer XV-LT zijwanden ontwerp expeditie off-road voertuig

In dit artikel willen we u kennis laten maken met een voertuig dat vooral liefhebbers van kampeertochten en avonturiers zal bevallen. EarthRoamers zijn op dit moment gemakkelijk ‘s werelds toonaangevende fabrikant van Xpedition-voertuigen, hun spectaculaire EarthRoamer XV-LT Het assortiment is momenteel het best verkochte Xpedition-voertuigtype ter wereld en we kunnen zien waarom het een klasse apart is. Het bedrijf neemt een Ford F550-diesel en maakt er vervolgens een volledig zelfstandig expeditievoertuig van. Het heeft zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit, hardhouten kasten, lederen stoelen, granieten werkbladen, hetelucht magnetron, gasfornuis, airconditioning, kingsize bed en een eigen badkamer met douche.

EarthRoamer XV-LT – Een expeditievoertuig met veel extra’s

xv lt earthroamer rivier splash bosgebied camping

De XV-LT-modellen zijn ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan twee tot acht avonturiers, afhankelijk van de cabine en leefruimte. Het terreinwagen werd gecombineerd met een caravan. De lijst met opties is behoorlijk ongelooflijk en het interieur ziet er echt comfortabel uit. Overtuig uzelf door onderstaande video te bekijken! Daar ga je zeker geen spijt van krijgen! Het is buitengewoon interessant en opwindend!

EarthRoamer XV-LT vooraanzicht en motorrek

xv-lt-earthroamer-vooraanzicht motorfiets bagage camping

In de volgende galerij ziet u ook het interieur van het voertuig in twee varianten. Of het nu gemaakt is van donker hout of de witte versie – wooncomfort en een gevoel van luxe zijn bij beide gegarandeerd! Er is ook een bagagerek voor motorfietsen, zodat verschillende avonturen kunnen worden gecombineerd om de perfecte vakantie te plannen. Als u nog twijfelt over het kopen van de auto, zullen de video en de galerij u overtuigen van de voordelen ervan. Het is de perfecte optie voor iedereen die houdt van avontuurlijke en individueel geplande excursies in de buitenlucht.

Interieurvariant van donker hout

earthroamer-xv-lt hout interieur kookplaat spoelbak magnetron

Zit- en slaapgedeelte van licht- of donkergrijs leer

xv-lt-earthroamer-interieur bekleding zithoek planken vakken

Stijlvol interieur in het wit

earthroamer-xv-lt-lederen zitting koelkast staal wit binnenverlichting

Expeditievoertuig met ruime keuken 

earthroamer-xv-lt-woonkamer aanrecht kasten witte meubels

Koelkast en magnetron zorgen voor gemak

xv lt earthroamer moderne stijl inrichting zitbanken slaapgedeelte

Het model is geschikt voor off-road gebruik

xv lt earthroamer stacaravan zilver verf woestijnzand

xv lt earthroamer reservewiel witte verf auto-ontwerp

xv lt earthroamer rock terrain stacaravan ontwerp

xv-lt-earthroamer-bergen ford motor tuning camper

U vindt het model hier.