Badkamer, interieurontwerp

Van de voormalige thermale baden tot de moderne jacuzzi

Jacuzzi design - Griekse stijl

Sinds de oudheid zijn mensen op zoek naar een manier om te ontspannen, hun zorgen weg te wassen in de badkamer en velen hebben het gevonden in wat we nu een “bubbelbad” noemen. Lang voordat het beeld van de modern jacuzzi-ontwerp De hete bron heeft door de jaren heen een belangrijke rol gespeeld in het leven van mensen. De oude Egyptenaren en Grieken kenden de voordelen van het gebruik ervan, net als Romeinen, Japanners en nog veel meer. Voor sommige van deze culturen was baden veel meer dan alleen een hygiënische behandeling – het was een unieke gezondheidstherapie en een bron van ontspanning.

 Jacuzzi met blauwe verlichting

moderne jacuzzi met blauwe verlichting

Tegenwoordig is de jacuzzi een totale sensatie en een essentieel kenmerk van onze huizen. Dat moderne jacuzzi  begon zijn verschijning te krijgen in het midden van de twintigste eeuw toen de Italiaanse familie jacuzzi naar de VS verhuisde en hun jacuzzi-bedrijf opende. De familie had enorm succes en maakte van hun bedrijf een leider modern jacuzzi-ontwerp Merk. De naam “jacuzzi” werd instinctief synoniem met hete baden en werd over de hele wereld enorm populair.

Adembenemend uitzicht

moderne jacuzzi met adembenemend uitzicht

In de tweede helft van de twintigste eeuw begonnen velen hun eigen jacuzzi-bedrijven in de trant van de jacuzzi-familie. Geleidelijk aan werd de markt rijk aan nieuwe producten waarvan de veranderende vormen, kleuren en materialen het beeld geven van een perfect en moderne jacuzzi Spoor ontwerp. Het is moeilijk te zeggen wat het perfecte ontwerp is, maar met zo’n brede selectie tegenwoordig kan iedereen aan zijn wensen en behoeften voldoen. Het gaat er gewoon om modern jacuzzi-ontwerp om degene te vinden die het beste bij u en de voor hem bestemde ruimte past. Naast de gunstige effecten van zijn functie, kan een jacuzzi speciale energie naar de plek brengen en je favoriete plek in huis worden.

door KH Christova

Hi-tech jacuzzi met televisie

modern jacuzzi-design met televisie

milieuvriendelijke design jacuzzi

moderne jacuzzi met houten design

minimalistisch jacuzzi-ontwerp

minimalistisch jacuzzi-ontwerp

Jacuzzi modern design