Badkamer, keuken

25 praktische ideeën voor werkbladen in de keuken en badkamer

Aanrecht-keuken-badkamer-verlichting-keuken counter-effectief-led

Staat u op het punt uw keuken of badkamer te renoveren en bent u dringend op zoek naar geschikte Aanrecht ideeën dan komen deze tips je zeker te hulp. We presenteren u een verzameling van verschillende ontwerpen en materialen van tal van meubelbedrijven, waardoor u een idee krijgt welk bord het beste is voor uw eigen keuken / badkamer.

Ideeën voor aanrecht – met ingebouwde verlichting

Aanrecht-keuken-badkamer-effect-verlichting-led-spoelbak-glas

Een van de eerste Aanrecht ideeën komt uit Italië – de Masto Fione Ontwerpers hebben badkamerdesign naar een geheel nieuw niveau getild – deze handgemaakte, natuurstenen werkbladen zijn verkrijgbaar in zwart-witte kleurencombinaties, afhankelijk van wat de natuurlijke kleur van het materiaal is. Geïntegreerde verlichting laat het mooie design goed tot zijn recht komen. Mooi, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken, dit paneel heeft veel voordelen te bieden.

Ideeën voor houten aanrechtAanrecht-keuken-badkamer-hout-natuursteen-edel-wijnkast-keukeneiland

De moderne keuken kan alleen maar profiteren van een houten blad. Als je op zoek bent naar milieuvriendelijkheid Ideeën voor werkbladen voor uw keuken zoekt Helemaal Bamboe een nieuw ontwerp dat zojuist is gepresenteerd – een bord gemaakt van bamboe. Het ontwerp wordt aangeboden in verschillende varianten en is extreem duurzaam.

Glazen aanrechtblad voor in de keuken

Aanrecht-keuken-badkamer-glas-kraan-modern-raam-keuken-fronten-hout

Voor een moderne keuken kun je kiezen voor een gelakt glazen werkblad. Niet alleen mooi en uniek, maar ook hygiënisch en duurzaam. Het ontwerp van denk glas combineert sterke kleuren en interessante vormen. Het ontwerp met het roestvrijstalen aanrecht ziet er bijzonder elegant uit.

RVS werkblad met traditioneel design

Aanrecht-keuken-badkamer-roestvrij staal-gasfornuis-professioneel-wit-traditioneel

De roestvrijstalen werkbladen bieden veel voordelen – ze passen in elke moderne keuken, reflecteren licht en zijn gemakkelijk schoon te maken. Frigo Design is in ieder geval een stap verder met de jouwe Aanrecht ideeën gemaakt van roestvrij staal en presenteerde een model dat is versierd met verschillende motieven. Dit werkblad trekt de aandacht, zo installeer je het op het kookeiland.

Luxe werkbladen met ingebouwde verlichting

luxe ideeën werkbladen ingebouwde verlichting keukeneiland

Het Israëlische bedrijf Majestueuze edelsteen heeft een prachtige collectie werkbladen gepresenteerd die echt luxueus is – de werkbladen zijn gemaakt van edelstenen. Voor meer glamour is verlichting geïntegreerd in het werkblad.

Ideeën voor aanrechtbladen van kwarts

moderne keukeneiland aanrecht kwartssteen

Modern, in sterke neonkleuren zoals oranje en geel, geschikt voor minimalistische meubels en keukenwerkbladen van roestvrij staal – zo is het ontwerp van Caesar Stone beschrijven. Het materiaal is zo duurzaam dat elk werkblad wordt aangeboden met tien jaar garantie.

Interessant betonnen aanrecht

Keuken aanrecht beton

Misschien wel een van de meest buitengewone Aanrecht ideeën is het betonnen werkblad van Caeser Stone – hittebestendig en antibacterieel materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is en inderdaad veel voordelen biedt. De ontwerpers van het bekende meubelbedrijf kunnen een paneel produceren volgens de afmetingen van de klant – waarom niet ieders aandacht trekken met een innovatief keukeneiland?

Modern handgemaakt aanrecht

Aanrecht werkblad marmer

Opnieuw Caeser Stone – maar deze keer met de Concetto-collectie trok het ieders aandacht met handgemaakte werkbladen in verschillende kleurencombinaties. Het bedrijf biedt alleen natuurlijke materialen aan – dus de kleurkeuze is des te indrukwekkender – zachtroze en wit, maar ook donkerblauw en groen, die je in de natuur zelden tegenkomt – en nog minder vaak op een werkblad in de keuken.

Idee voor werkblad van bewerkt kwarts

Kwarts aanrecht-modern keukeneiland

Essa Stone hebben een machinaal bewerkt kwarts gebruikt in een modern keukenontwerp. Het materiaal waaruit dit bestaat Aanrecht ideeën  gemaakt van 95% natuurlijk kwarts. Het is ook geschikt voor achterpanelen van keukens en zelfs voor keukenmeubels, ziet er zeer stijlvol uit en geeft de ruimte een stijlvolle uitstraling.

Ideeën voor aanrecht – gemaakt van koper

Aanrecht ontwerp idee koper

Dit kookeiland werd bekleed met een handgemaakt aanrechtblad. Optioneel kan een watergootsteen in het ontwerp worden geïntegreerd. Het handgemaakte kookeiland van speciaal roestvrij biedt een duurzaam en glanzend oppervlak.

Koperen watergootsteen en aanrechtblad

Koperen watergootsteen aanrechtblad-modern keukenontwerp

Als u op zoek bent naar een bijpassende koperen waterspoelbak voor uw klassieke keuken, dan heeft dit: Inheemse paden een brede collectie ontwerpen die u zeker leuk zult vinden. Ze combineren vakkundig traditie en moderniteit en zijn een schitterende aanvulling op elk interieur.

Modern betonnen aanrechtblad

Betonnen keuken counter-modern design

Ideaal voor badkamers en keukens, Absoluut betonwerken heeft nu een betonnen aanrechtblad gelanceerd. In plaats van in een koude, grijze kleur te zijn, heeft ze haar modellen gemaakt in warme beige-bruine tinten. Ze worden op maat van de klant gemaakt en elk ontwerp is een kunstwerk.

Fusionstone – nieuw ontwerp voor de keuken

moderne keukenplaat ideeën inrichting

Fusionstone is de naam van het nieuwe materiaal, dat bestaat uit glas en de mooiste stukjes marmer en graniet. De ontwerpers van Architecturale systemen kwam met dit idee en biedt verschillende kleurencombinaties, afhankelijk van of het marmeren of granieten deel groter is.

Metalen keukenwerkblad

Metaalwerk contra-interessant keukenontwerpidee

Iedereen die op zoek is naar buitengewone ideeën voor Aanrecht in de keuken u kunt kiezen voor de ontwerpen van het Franse bedrijf Purcel Murrey – modern, interessant en zeer resistent / ook tegen chemische stoffen /, deze metalen platen zullen u lang van dienst zijn en zullen een mooie aanvulling zijn op uw keuken.

Werkbladen van gebroken glas

moderne keuken aanrecht aanrecht keuken ontwerp idee

Vetrazzo is de naam van het nieuwe materiaal van het bedrijf Vetrazzo was ontwikkeld. Dus wil je een aanrechtblad van gerecycled glas, dan kun je daar je milieuvriendelijke design bestellen. Kleurrijk, creatief en chic – perfect voor artistieke mensen!

Ideeën voor een aanrecht van massief hout

Werkblad massief houten ontwerp

Stenen Bos zijn in heel Europa populair geworden met hun stenen wastafels. Nu heb je ook het perfecte massief houten werkblad voor de spoelbakken gepresenteerd. Het ontwerp maakt vooral indruk met de natuurlijke houtkleur en de mooie vorm. De combinatie van steen en hout heeft een heel natuurlijk en rustgevend effect – dit maakt van de badkamer een oase van rust.

Paneel van gerecycled materiaal voor de badkamer

modern gerecycled PE werkblad

Tegenwoordig zijn steeds meer kopers milieubewust, en sinds kort kiezen ook meubelmakers voor milieuvriendelijke ontwerpen. Op het juiste moment heeft het bedrijf 3form een gerecycled polymeer gepresenteerd als materiaal voor panelen. Ze hebben met succes stijlvolle badkamerbalies van kunststof geproduceerd en bieden een milieuvriendelijk alternatief. Interessanter Aanrecht ideeën voor badkamer:

Ideeën voor marmeren aanrecht

Ideeën voor marmeren aanrecht

Onlangs is er een interessante combinatie van marmer en beton gemaakt Kwaliteit marmer presenteert. De collectie omvat verschillende badkamermeubels en is vooral geschikt voor grote badkamers met een minimalistisch design. Het materiaal is stevig en kan door zijn kronkelige vorm mooie accenten zetten.

Werkbladen gemaakt van gerecyclede materialen

modern keukenontwerp gerecyclede materialen

Vernieuwde materialen biedt een complete keukeninrichting met werkbladen van gerecyclede materialen. Het materiaal bevat 60 procent aluminium en wordt zeer gewaardeerd om zijn duurzaamheid. Kantoorgebouwen hebben deze milieuvriendelijke variant ook overgenomen voor de receptiebalie of vergadertafel.

Modern glazen blad voor de badkamer

Moderne glazen badkamermeubels

Een modern glazen aanrecht voor de badkamer is gemaakt door het bedrijf Domani Tegel gepresenteerd – het gekleurde glas ziet er modern uit en kan het hoogtepunt in uw badkamer worden. De frisse combinatie met de witte wastafel zorgt voor mooie contrasten en het oppervlak bootst de beweging van het water na.

Werkbladen ingebouwde keukenverlichting

moderne aanrecht keuken

Ideeën voor keukenontwerp voor houten aanrecht

Aanrecht keukeneiland ontwerpideeën

modern keukenontwerp werkblad roestvrij staal

Nog 100 ideeën voor badkamers