Badkamer, vloeren & tegels

Spiegeltegels voor modern badkamerdesign

donkerblauwe spiegeltegels badkamer

de Spiegel tegels zijn een geweldige aanvulling op elke moderne badkamer. Voor een luxueus en stijlvol badkamerdesign biedt Atlas Concorde nu nieuwe, frisse designs met een spiegellook. De collectie draagt ​​de naam Magnifique en wordt aangeboden in verschillende tegelformaten. Met een reflecterend, verchroomd oppervlak creëer je een interessant samenspel van licht en schaduw.

Spiegeltegels in de badkamer

claret badkamer spiegel tegel badkuip

de Spiegel tegels worden aangeboden in verschillende sterke kleuren en zijn speciaal ontworpen om in harmonie te zijn met de rest van de badkamermeubels van het bedrijf Atlas Concorde stellage. Wijnrood, donkerblauw of bruin – u kunt een moderne, levendige sfeer creëren die geschikt is voor sterke en fantasierijke natuur. De badkamertegels worden geglazuurd en gematteerd aangeboden.

Spiegeltegels met een modern design

blauw geglazuurde badkamer wandtegels

De moderne Spiegel tegels kan mooie accenten zetten en interessante meubels naar voren halen. De ontwerpen hebben een mediterrane uitstraling met charismatische en exotische ondertoon. Bloemen en witte badkamermeubels maken het geheel af.

Elegant beige-bruin kleurenschema

Badkamertegels beige-bruin

Glittereffect door spiegeltegels

Wijnrode spiegeltegels

Elegant bloemenpatroon in de badkamer

Tegelpatroon badkamerontwerp

Roze-rode wandtegels

Badkamertegels modern badkamerontwerp

Bruine tegels – bad

Ideeën voor badkamerontwerp - bruine tegels