badkamer

Artistiek badkamerontwerp door Irina Schtastlivaya

 Vintage badkamerontwerp

De artistieke ideeën voor Badkamer ontwerp zijn de nieuwste trend in interieurdesign. Fascinerend en functioneel, ze komen met een avant-garde concept en worden meestal geassocieerd met een gezonde levensstijl. De badkamer is niet langer een eenvoudige sfeer met een ligbad en wastafel.

Artistiek Badkamer ontwerp – Mix van stijlen en creatieve decoratie

Mozaïektegels in de badkamer

Het briljante concept en het artistieke Badkamer ontwerp van de Russische ontwerpster Irina Schtastlivaya zijn een geslaagde combinatie tussen verschillende inrichtingsstijlen en interessante decoratie-ideeën. Haar ontwerpen zijn te omschrijven als een eclectische mix van vintage, minimalisme en moderne technologie. Symbolen en accenten doen denken aan de koninklijke stijl, terwijl contrasterende kleuren en materialen een spannende sfeer creëren.

Artistiek Badkamer ontwerp door Irina Schastlivaya

rode badkamermeubels

Ontwerpster Irina Schastlivaya presenteerde onlangs een verfijnde en chique meubelcollectie. Haar projecten zijn glamoureus en toch comfortabel en duurzaam Badkamer ontwerp, die een unieke sfeer creëren. De vintage stijl is overal terug te zien – van de pastelkleuren tot klassieke witte kleuren en totaal donkere nuances. De meeste oppervlakken – muren en plafonds zijn versierd met interessante motieven en romantische ornamenten die in harmonie zijn met de vintage badkamerkasten, badkuipen en wastafels. De vintage meubels zijn vakkundig gecombineerd met enkele typische minimalistische accenten. Het beste van deze eclectische ontwerpen zijn de badkamertegels – donkere en rijke kleuren creëren contrasten en complimenteren de algehele look.

Irina Schastlivaya – koninklijk badkamerontwerp

Royale badkamer met kroonluchter

Irina Schastlivaya is door haar artistieke Badkamer ontwerp werd beroemd – en is een echte trendsetter op dit gebied. De Russische ontwerper staat bekend als de koningin van het artistieke badkamerdesign en haar meubels zijn daar het perfecte bewijs van. Ze weet elke keer weer een mooie badkamer te creëren, ongeacht de grootte van de kamer of het interieur van het huis. De uitstekende badkamerontwerpideeën hebben een retro-smaak en symboliseren geluk, gezelligheid en welvaart.

Vintage badkamermeubel Irina Schastlivaya

neutrale kleuren in de badkamer

Elegante combinatie van retro tegels en paarse badkamermeubels

paarse badkamertegels minimalistische stijl

Koninklijk badkamerontwerp

kroonluchter in koninklijke stijl

Interessante douche in de badkamer

Marokkaanse badkamer interieur

Blauw tapijt in de badkamer

crèmekleurige tegels blauwe accenten

Eclectische combinatie in de badkamer

Schuin dak en vintage badkamer

Bruine retro tegels

elegant badkamerontwerpidee

Koninklijke stijl decoratie

Badkamer decoratie