badkamer

Badkamertegels 2015 – Actuele trends in badkamerdesign

Badkamertegels 2015 -trends-design-3D-optics-ONE-NATURAL-Porcelanosa

Ben je geïnteresseerd in de laatste trends in de badkamer? Dan is dit artikel iets voor jou. Omdat wij de laatste trends voor ze hebben Badkamer tegels 2015 samengesteld zodat u uw nieuwe badkamer modern en trendy kunt inrichten.

Badkamertegels 2015 voor een natuurlijke uitstraling

Badkamertegels 2015 -trends-design-natuursteen-optiek

De natuurlijke uitstraling is vooral in zwang bij het gehele interieur. Dit is ook het geval in de badkamer. De badkamertegels 2015 zijn natuurlijk vormgegeven, zowel qua materiaal als qua kleuren. Dit wordt voornamelijk bereikt door elegante natuursteen. Tegels met reliëfs zorgen ook voor een natuurlijke sfeer en een frisse uitstraling. Kies de tegels in groot formaat en je weet zeker dat je de trend goed hebt getroffen. Als u een zeer elegante en luxe badkamer wilt, is marmer voor de badkamertegels 2015 precies de juiste keuze.

PAR-KER HAMPTON BRUIN van Porcelanosa

Badkamertegels 2015 -fijn steengoed-hout-look-PAR-KER-HAMPTON-BRUIN-Porcelanosa

Hout ziet er net zo natuurlijk uit. Aangezien de houten vloer niet bijzonder geschikt is voor de badkamer, moet er op zoek naar een andere variant. En dat is helemaal geen probleem. Tegels met een houtlook heb je vast al gezien, want deze trend is niet nieuw, maar zal in 2015 ook doorgezet worden met badkamertegels. Je hebt de keuze tussen verschillende nuances en patronen.

badkamertegels-2015-trends-design-porselein-steengoed-houtoptiek-PAR-KER-BRITANIA-GALES-porcelanosa

PAR-KER BRITANIA GALES door Porcelanosa

De badkamertegels 2015 kenmerken zich door aardse tinten als bruin, beige en crème, maar kunnen ook kleuraccenten bevatten. Dit bereik je bijvoorbeeld met mozaïektegels, die echter niet per se de klassieke vierkante vorm hoeven te hebben. De afzonderlijke stenen kunnen net zo goed rond of langwerpig zijn.

Verschillende motieven op de badkamertegels 2015

Badkamertegels 2015 trends-design-lila-bloemmotieven-NovaBell-Rainbow

NovaBell Rainbow-tegels

Met de badkamertegels 2015 keert de stijl van de jaren 70 terug door het hergebruik van bloemmotieven en patronen. Deze zijn terug te vinden op de afzonderlijke tegels of zijn ontworpen als een grote muurschildering met mozaïeken. Het effect is een romantische sfeer waarin je je gewoon goed kunt voelen. Het is ook een geweldige manier om wat kleur toe te voegen aan de badkamer. De bloemmotieven kunnen in elke kleur voorkomen of worden gevormd door specifieke kleurnuances. De badkamertegels 2015 in natuursteenlook, waarop delicate bloemmotieven zijn aangebracht, zijn zeer effectief.

Badkamertegels 2015 3d-wandtegels-golfpatroon-CRETA-MARFIL-procelanosa

CRETA MARFIL door Porcelanosa

Grafische patronen op de badkamertegels in 2015, geometrische patronen en die met een 3D-effect zijn ook populair, en zijn dat sinds vorig jaar. Ze geven de badkamer een extravagante uitstraling. Hierdoor oogt de badkamer modern en origineel. Het krijgt een levendige sfeer zodat je fris en levendig bent zodra je ‘s ochtends de badkamer binnenstapt.

badkamertegels-2015-trends-design-wand-mozaïek-bloemmotieven-grijs-aqua-blauw

In het volgende voorbeeld voor de badkamertegels 2015 worden drie trends op een zeer interessante en effectieve manier gecombineerd. Enerzijds zijn er de trendy mozaïektegels, die mooie bloemmotieven bevatten en anderzijds zorgen voor een effectieve 3D-look. De delicate nuances van de kleur roze zorgen ook voor een mooi effect, omdat ze de badkamer er romantischer en gezelliger uit laten zien. Ze voegen een zekere warmte toe aan het elegante maar koele wit.

Vloeiende kleuren voor de badkamertegels 2015

Badkamertegels 2015 -trends-design-beige-bruin-geometrische-patronen

Laat de kleuren in elkaar overlopen in de badkamer. Dit zorgt voor een zacht en rustgevend effect waardoor je helemaal kunt ontspannen in de badkamer. Gebruik een hoofdkleur die je lichter kunt maken of speel met meerdere kleuren en laat ze in elkaar overlopen. Dergelijke tegels worden kant-en-klaar aangeboden, dus u hoeft zich niet bezig te houden met het gedoe van het samenstellen van de nuances.

Badkamertegels 2015 trends-design-ombre-effect-wit-blauw-groen-hout-wastafel

badkamertegels-2015-trends-design-geometrisch-patroon-Spiers-oranje-driehoeken

badkamertegels-2015-wandtegels-keramiek-streeppatroon-CERDENA-MARFIL

badkamertegels-2015-trends-design-wit-marmeren-optiek-vrijstaand-bad

badkamertegels-2015-trends-design-modern-mozaïek-zwart-wit-parelmoer-spiegel

badkamertegels-2015-trends-design-modern-zwart-wit-elegant-minimalistisch

badkamertegels-2015-trends-design-modern-zwart-wit-natuursteen-optiek-marmer-glazen wand

badkamertegels-2015-trends-design-modern-victoriaanse-stijl-bad-vrijstaand-zwart-wit

badkamertegels-2015-trends-design-modern-natuursteen-wastafel-ijdelheid-geometrisch