badkamer

De moderne badkamer met wellness-sfeer – 12 ideeën voor spa-design

moderne badkamer met wellness sfeer houten lambrisering stenen vloer

Een plek in huis hebben waar je absolute rust, ontspanning en comfort kunt voelen is onbetaalbaar. Het is echter mogelijk om het decor voor dit kleine paradijs in uw huis te kopen en dat moderne badkamer perfect in te richten. Kijk eens naar deze fantastische moderne badkamer ontwerpen met een wellness-sfeer die zeker een echte wow-factor op je zou hebben.

De moderne badkamer van Chris John

de moderne badkamer met wellness-sfeer chris john design

De moderne badkamer van Chris John  is een absoluut prachtig meesterwerk. Het gevoel van ruimte en openheid komt voort uit de materiaalkeuze – dat is steen, van vloer tot plafond, en natuurlijk het prachtige open concept tussen de badkamer en het buitengebied. Dit is zeer innovatief, praktisch en prachtig. Hier krijg je zeker het gevoel van een professionele spa in je eigen badkamer.

Het moderne badkamerdesign van Vadim Grinevich

moderne badkamer wellness mozaïek muur

In deze mooie, chique Badkamerontwerp door Vadim Grinevich vindt u echte rust en comfort. Alles aan dit ontwerp schreeuwt om moderne stijl, aangevuld met creativiteit en innovatie. Er gaat niets boven het combineren van de juiste materialen met mooi design en praktisch denken.

Natuurlijke materialen – bamboe hout en glas

moderne badkamer bamboe hout glazen douchecabine marcin pajak

Heb je gedroomd van een natuurlijker ontwerp dat de natuur op de meest fascinerende en moderne manier in je huis kan brengen? Dan is dit uw wellness-droombadkamer. Bamboe gecombineerd met witte muren is waarschijnlijk de beste keuze voor ein een moderne badkamer met wellnesssfeer. Dit bad roept associaties op over prachtige plekken in Azië met hun oriëntaalse stijl. Reis met je fantasie. Dit bad helpt je te ontspannen en je hoofd leeg te maken van alle zorgen.

Groot raam in de badkamer

ingesloten badkuipraamtheater digitaal ontwerp

Met hun minimalisme en schoonheid bieden deze prachtige badkamerontwerpen een volledige wellness-ervaring. Laat je lichaam en ziel volledig regenereren. Deze moderne badkamers met een wellness-sfeer hebben de kracht van verjonging in zich.

Contrast tussen glas en steen

de moderne badkamer stenen ijdelheid glazen wastafel

Kleurcontrasten

moderne wellness badkamer steen design gewaagde rode wastafel

Wellnessbadkamer van U6 Studio

wellness badkamer vrijstaande wastafel U6 Studio

Wellnessbadkamer van U6 Studio

wellness badkamer houten vloeren ligbad u6 studio

     Ontworpen door Malik Rakhmatullaevade moderne wellnessbadkamer Malik Rakhmatullaeva

ruime badkamer

badkamer design houten vloer mozaïek tegels bruin U6 Studio

Urban chic en wellness   de moderne badkamer met wellness-sfeer glazen douchecabine amy