badkamer

Idyllische uren in de badkuip voor twee – designerideeën

Design ligbad vierkante whirlpoolfunctie

Droom je toevallig van meer mogelijkheden om bij je dierbaren te zijn? Wil je er een Bad voor twee Personen? Dan zit je hier goed. We presenteren u enkele uiterst interessante kuipen van wereldberoemde Ontworpen door ontwerpers.

Acrylbad voor twee met whirlpoolfunctie van Karim Rashid

Saturn acryl badkuip Karim Rashid-roze pindavorm

deze funky Bad voor twee is gemaakt door de getalenteerde ontwerper Karim Rashid in samenwerking met het Koreaanse bedrijf Saturnusbad gemaakt. De sterke roze kleur trekt ieders aandacht. De grillige vorm lijkt op een pinda. Het bad is gemaakt van acryl en heeft de prettige whirlpoolfunctie. Zoals alle werken van Rashid is ook deze opmerkelijk. Stelt u zich eens voor wat een dramatische en exclusieve uitstraling een badkamer heeft met zwarte of puur witte tegels die contrasteren met het roze acrylbad. De stijlvolle wastafel heeft dezelfde vorm maar is net iets kleiner. Beide vullen elkaar aan om een ​​harmonieuze eenheid te vormen.

Sci-Fi-bad voor twee uit Spiritual Mode

Futuristisch badkamerbad in spirituele modus

Wat als haar badkuip er zo buitengewoon uitzag – als een vliegende schotel. Deze onconventionele Bad voor twee is bijna niet van deze wereld. Voor mensen met een extreem extravagante smaak is het misschien wel het droomcentrum in een saaie badkamer. Het biedt vele moderne functies en garandeert perfecte rust en ontspanning. Het bad wordt gevuld met water door middel van 2 ultramoderne kranen. De zachte ronde vorm voegt luxe en elegantie toe.

Bad voor twee met ingebouwde optie van Blubleu 

Blubleu vierkante badkuip meer mensen

Deze nieuwe badkuipen van het Italiaanse bedrijf Blubleu zijn een esthetische toevoeging aan uw luxe thuisspa. Drie fantastische ontwerpen zijn er in verschillende vormen en zijn geschikt voor vrijwel elke badkamer, groot of klein. de Thais Bad voor twee People is een prachtig vierkant bad met veel ruimte om te ontspannen. Het inbouwbad Alise is rond en kan eenvoudig op het terras worden geïntegreerd.

Bad voor elke badkamer

Inbouwbad - houten dek whirlpool rond keramiek

De Jodi Designs zijn badkuipen met een platte rand voor eenvoudige installatie aan de muur zonder ruimteverlies. Ongeacht hun vorm zijn deze uitgerust met meerdere spa-geïnspireerde functies, luchtjets, ozonsysteem. Met andere woorden, dit is Bad voor twee Individuen ook voor de bloedsomloop en de huid gezond. Binnenkort wordt de badkamer je favoriete kamer in huis.

Extra groot bad voor twee of meer personen van Vaselli

Enorme stenen badkuip - Vaselli Italiaans design

Deze grote badkuipen van Vaselli zijn volledig van steen. Als expert in steendesign creëert het bedrijf geweldige producten en speelt het met de subtiele nuances van het natuurlijke materiaal. Verfijnd en gepolijst stenen kunstobject lijkt meer op een adembenemende sculptuur in de kamer. de Bad voor twee is rond, oud en tegelijkertijd ultramodern.

Ultramodern bad met ingebouwde boekenplanken

Moderne badkamer badkuip-futuristische design planken

Chique hi-tech bad

Vliegende schotel design bad voor 2 Spiritual Mode

Hi-tech innovaties voor badkamers

Wit rond bad, ultra modern

Zinken in een ongewone vorm door Karim Rashid

Wastafel Design-Saturn Bad Karim Rashid