badkamer

Interessante ontwerpideeën voor uw moderne badkamer

moderne badkamerinrichting

De snelle trendverandering is kenmerkend voor badkamerdesign badkuip Het ontwerp moet enkele verplichte elementen bevatten. In ieder geval kun je de moderne en de klassieke stijl mixen, zodat er uiteindelijk een sfeervol interieur ontstaat. Het interieur moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook praktisch en comfortabel zijn.

Moderne badkamer – ontwerpideeën

paarse-badkuip-elegante-badkamer

Het eerste waar u op moet letten, is de grootte van de beschikbare ruimte – als u meer vrije ruimte heeft, kunt u het feelgood-effect vergroten door een bad en douche toe te voegen. Zodat moderne badkamer verstandig kunnen worden gebruikt, moeten ze zeer zorgvuldig worden geplaatst.

Het bad kan in het midden of bij het raam worden geïnstalleerd. De douche daarentegen moet zo compact en praktisch mogelijk zijn. Het ultieme doel – een functionele, ergonomische en comfortabele ruimte creëren waar u kunt uitrusten.

Douche in de badkamer

moderne regendouche badkamer

De kleur speelt een grote rol in de badkuip Ontwerp. Combineer de klassieke eenvoudige witte kleur met interessante, sterke kleuren en zet accenten met accessoires. Zachte pasteltinten zijn vaak de populaire keuze omdat ze een harmonieuze uitstraling geven. U kunt de zwarte kleur voor het geselecteerde onderdeel kiezen.

Tegels in de badkamer – de kwelling bij uitstek

groen badkamerontwerp

De juiste tegels daarvoor badkamer kiezen is een echte uitdaging. Zij zijn immers het verbindende element in het ontwerp. Als je de voorkeur geeft aan monochrome tegels, kies dan parelwit, paars of groen in zachte tinten. De tegels met geometrische vormen moeten overeenkomen met de andere elementen in de badkamer fit. Wil je liever de muren schilderen, kies dan weer voor een warm kleurenpalet. De verlichting is erg belangrijk – het moet er natuurlijk uitzien. Ingebouwde gekleurde verlichting boven de spiegel zet accenten en kan dienen als decoratie.

modern ingebouwd bad in een minimalistische badkamer

witte-ingebouwde-bad-kleine-badkamer

rode accenten in de badkamer

moderne-ronde-badkuip-rode-badkamer

bruine wastafel in de badkamer

elegant-bruin-badkamerdesign

modern wanddesign in de badkamer

moderne regendouche stenen muur badkamer

Luxe rond ligbad en houten vloer

Luxe badkamer houten vloer