badkamer

Modern badkamerdesign – handdoekhouders voor radiatoren

Badkamer design handdoekradiator

Deze moderne Handdoekhouders voor radiatoren houdt je warm en biedt altijd praktische opbergruimte naast de douchecabine. Het Britse bedrijf Vogue heeft twee moderne ontwerpen gelanceerd voor stijlvolle badkamerinrichting en functionele toevoeging aan het interieur. Deze radiatoren zijn voorzien van handdoekbeugels en zullen de handdoeken verwarmen zodat er altijd een droge en warme handdoek beschikbaar is na het douchen.

Esthetisch en praktisch – handdoekhouders voor radiatoren

Handdoekradiator badkamer

Het grootste voordeel van één Handdoekhouders voor radiatoren is het feit dat op deze manier ruimte kan worden bespaard. Klein en functioneel, ze kunnen aan de muur worden gemonteerd in de buurt van het bad of de douchecabine. Zorg ervoor dat ze de vrije beweging niet belemmeren – dit is bijvoorbeeld een nogal onhandige positie boven de badkuip.

Handdoekhouder voor radiatoren met een modern design

stijlvolle handdoekhouder voor radiatoren

Deze modellen van Mode bieden een mooie combinatie van functionaliteit en design en bestaan ​​uit verwarmde metalen buizen die verbonden zijn door verschillende elementen van hout of metaal. de Handdoekhouders voor radiatoren zien er chic uit en passen dankzij het neutrale kleurenschema in elke badkamer – van minimalistisch en puristisch tot klassiek en koninklijk.

Houten en metalen handdoekrekken voor de badkamer

Ideeën voor het ontwerpen van radiatoren voor de badkamer

Radiatoren voor de badkamer

Ideeën voor het ontwerpen van radiatoren voor de badkamer