badkamer

Modern badkamerrenovatie-idee, planning en ontwerp door Minosa Design

Modern badkamerrenovatie minosa ontwerp voor foto

Het bad, onderdeel van een huis op Bondi Beach in Sydney, Australië, is ontworpen door Minosa-ontwerp gerenoveerd. De kleine badkamer is getransformeerd van saai en gewoon naar modern en licht. Moderne badkamer renovatie met extra lichtbronnen en elegante accessoires.

Moderne badkamerrenovatie door Minosa Design

Badkamer renovatie achteraf foto's spiegelzuilen rond raam

De ontwerpers kwamen tijdens de verbouwing tegen enkele uitdagingen aan. Eerst moeten ze beslissen hoe ze het sanitair op hun plaats moeten houden en hoe het ronde raam moet worden behandeld. Met een aangebouwde valse muur heb je twee dingen bereikt: de pijpleidingen ontgrendelen en ten tweede het ronde raam verdiepen en er een echte blikvanger van maken. De muur werd vervolgens bedekt met de geselecteerde Bisazza-mozaïektegels.

Moderne badkamerrenovatie in lichte kleuren

badkamerrenovatie minosa ontwerp ronde raammozaïektegels

Een kamerhoge kast werd voor de structurele pijlen geplaatst en bedekt met spiegels. Dit maakt enerzijds een passpiegel mogelijk en anderzijds wordt er opbergruimte gecreëerd. De kast is voorzien van een tafel en schakeluitgang voor het gebruik van alle elektrische apparaten. Zo houd je de apparaten uit de buurt van het water.

Optische vergrotingsspiegel

badkamer renovatie moderne spiegel pilaren optische illusie

Het volgende obstakel was de douche. De oplossing was het creëren van een verhoogde vloer en een vals plafond. De lichte tegels werden gebruikt om de ruimte groter te laten lijken. De verticale LED-lampjes laten de pareltegels glinsteren en glanzen.

mooie hanglampen

badkamer renovatie hanglampen kralen glasmozaïek optische illusie

De platte, op maat gemaakte spoelbak werd gekozen om de eenvoudige lineaire look te maximaliseren. Aan de onderkant van de spoelbak is led-verlichting gemonteerd om de vrije ruimte te benadrukken en een gevoel van diepte te geven.

Opbergruimte onder de gootsteen

Badkamerrenovatie bergruimte onder bloemengootsteen

Aan de twee pilaren werden ook spiegels bevestigd om een ​​optische illusie te creëren. De hanglampen ernaast maximaliseren het stralende effect. Deze moderne badkamer renovatie is een goed voorbeeld van hoe het slimme gebruik van glasmozaïek, spiegels en licht de kleine badkamer een echt vleugje glamour geeft.

Geurkaarsen en theelichtjes

moderne badkamer renovatie accessoires geurkaarsen   kleine badkamer renovatie hanglampen minosa design

kleine badkamer verbouwen hanglampen renoveren glasmozaïek

Glasmozaïek parelmoer glans   kleine badkamer renoveren mooie accessoires geel

Ontwerp van de doucheruimte

Badkamer renovatie minosa douche beige wandtegels glasmozaïek wit blauw

Glasmozaïek en grote tegels

badkamer verbouwen voor na foto's douche

Inbouwlampen

badkamer renovatie modern design parelmoer glasmozaïek tegel muur