badkamer

Prachtige badkuipen voor twee

moderne-whirlpool-hoekbad-tweepersoons-glazen-front-jacuzzi

Er gaat niets boven een decadente badkuip voor twee! Baden heeft een ontspannend, verjongend effect. Waarom vind je het niet leuk om bij de persoon te zijn waar je dol op bent? We willen u kennis laten maken met moderne badkuipen voor twee personen die alle verwachtingen overtreffen. Innovatief design wordt hier gecombineerd met een doordachte functie om een ​​kunstwerk voor elke badkamer te creëren.

Eigentijdse luxe badkuipen voor twee

moderne-badkuip-voor-twee-personen-hoofd-en-rugleuningen-ergonomisch

De tweepersoonsbadkuipen zijn er in verschillende vormen, van ovaal tot rechthoekig, maar sommige zelfs in zeer ongebruikelijke vormen. Als u het bad voor uw badkamer kiest, moet u ook kijken naar ontwerpen waar u achterover kunt leunen terwijl de massagestralen op u inwerken. Stel je voor dat je geniet van je bad met kaarsen en een paar rozenblaadjes! Dus misschien kun jij je geliefde ervan overtuigen dat het tijd is om te investeren in een van deze schoonheden.

Ovale badkuipen voor twee

Hydromassagebad-voor-twee-personen-harmony-rode-wandtegels

We beginnen met een elegant tweezits hydromassagebad van Harmony. Dit bad met zijn heldere lijnen en ergonomisch gevormde massagejets tilt uw therapeutische ontspanning naar een nieuw niveau. Toon het bad zoals het is of installeer het in een geheel of gedeeltelijk betegelde badkamer.

ovale-badkuip-voor-twee-persoons-wellness-apparatuur-voor-uw-badkamer

De Desiderio jacuzzi van het Italiaanse bedrijf Temperdue biedt opties voor hydromassage en chemotherapie. Ja, gekleurde lampen verbeteren je badkamerervaring! Om nog maar te zwijgen, er is een speciale tafel van plexiglas waarop u lekkernijen zoals champagne en pure chocolade kunt bewaren! Hier hoef je alleen maar rustig te liggen en al je zintuigen te laten ontspannen! Voor uw comfort zijn er ook zachte lederen hoofdsteunen om op te leunen.

Fuzion-Elegant-whirlpool-bad-met-houten-rand-ruimte-voor-twee

Rechthoekige badkuipen voor twee

In onze volgende, speciale groep kuipen zie je hoeken en lijnen die in perfecte harmonie op elkaar aansluiten. Het Fuzion bubbelbad van jacuzzi met teakhout kenmerkt het exotische houten dek en maakt dit stuk verfijnd. Bijzondere verlichting in het water zet hier de toon.

rechthoekig-bad-modern-twee-zits-rugleuningen-minimal-duo

Moderne tweezitsbaden

Het volgende rechthoekige tweezitsbad van MINIMAL DUO bevordert het naast elkaar baden met zijn twee hoofdsteunen. Het samenspel van donker en licht heeft een prachtig contrast gecreëerd, dat je kunt zien in het lichte en luchtige bad hieronder.

Whirlpool-bad-aquasoul-double-Carlo-Urbinati-modern-design

We genieten nu van de elegante uitstraling van het tweepersoons bubbelbad van Carlo Urbinati. Met zijn massagesproeiers werkt Aquasoul Double bij elke massage rustgevend. Het bad is perfect om naast elkaar te baden dankzij de gegoten acrylvorm die precies goed is voor een stel.

ellas-bubbles-badkuip-design-modern-met-één-deur-voor-twee-personen

We kennen allemaal de inloopdouches, maar heb je wel eens gehoord van een inloopdouche? De Companion Walk-In Tub van Ellas Bubbles heeft een glazen deur, gecombineerd met gehard roestvrij staal, evenals een algehele acrylconstructie. Dit garandeert u een gemakkelijke instap en een gemakkelijke uitstap. Plus een antislip vloer. U hoeft alleen maar te controleren of het water is weggelopen voordat u de deur opent!

eago-hoekbad-whirlpool-functie-twee-zits-futuristisch-design

Unieke tweezitsbaden

Vandaag ronden we onze collectie af met een reeks unieke badkuipen die ons verbazen met hun interessante vormen. Over deze ronde whirlpool gesproken, er is een geweldig hoekbad van Eago met hydromassagejets (18 in totaal). Hier kun je een verlichtingsschema aanzetten dat bij je stemming past en naar de radio luisteren terwijl je in bad bent. Krasbestendig acrylglas maakt dit stuk duurzaam, maar ook aantrekkelijk!

hoekige-badkuip-voor-twee-houten-buitenbekleding-geïntegreerde-planken-Geneva-Duo

Dit tweezits bad heb je ook nodig van Genève duo zien! Het is uitgerust met hoofdsteunen, heeft een fantastische vorm die veel ruimte biedt voor uw verzorgingsproducten en cosmetica. Vergeet de geïntegreerde plank niet!

Wanneer u een bad voor twee personen koopt, is het belangrijk om rekening te houden met uw eigen behoeften, de grootte van uw ruimte en de kans dat twee personen regelmatig van het bad zullen genieten. Sommige baden zijn bijvoorbeeld groter dan andere, met voldoende ruimte voor elke persoon. Anderen zijn vrij smal, maar je zult je daar nooit eenzaam voelen als je dit bad alleen gebruikt! Alles is dus aan je eigen wensen en voorkeuren!

rechthoekig-bad-modern-design-tweezitter-tegenover elkaarQuadra Line van Gruppo Treesse