badkamer

RAY badkamermeubelset bestaande uit ijdelheid en spiegel van Michael Hilgers

Badkamermeubel design michael hilgers spiegelwastafel

De minimalisten hebben moeite om de perfecte te vinden Badkamermeubelset. Ray make-up- en spiegelset van ontwerper Michael Hilgers heeft gereduceerde details en zachte vormen, waardoor het ontwerp vrij compact en minimalistisch is.

RAY badkamermeubelset van Michael Hilgers

Badkamermeubelset michael hilgers spiegelkast keramische spoelbak

Ontwikkeld voor het Italiaanse merk Ex.t de badkamerspiegel heeft een onzichtbaar schuifmechanisme waardoor hij twee kleine vakjes achter de spiegel kan verbergen. In de uittrekbare vakken kan de gebruiker zijn verzorgingsproducten en cosmetica netjes opbergen. In tegenstelling tot de gebruikelijke spiegelkasten hoeft u de cosmetica niet in uw hand te houden terwijl u naar de spiegel kijkt. Dankzij de uittrekbare planken kan de gebruiker alle keukengerei bereiken zonder zijn ogen van de spiegel te halen.

RAY badkamermeubelset genomineerd voor German Design Award 2014

Badkamermeubel michael hilgers spiegel uittrekbare planken wastafel

De Ray badkamerspiegel is ontwikkeld met de behoeften van minimalistische designconcepten in het achterhoofd die er stijlvol uitzien maar niet misstaan. De spiegel is gecombineerd met de Ray keramiek wastafel, die op houten poten staat. De poten zijn vastgebonden met gelakt staaldraad en kunnen worden gebruikt als handdoekenrek. De retro-look van de wastafel laat geen ruimte voor rommel en straalt een esthetische en authentieke Toscaanse charme uit. De Ray-ijdelheid is ook ontworpen om perfect te passen bij de vorm van de spiegel. De badkamermeubelset is een passende en stijlvolle aanvulling op kleine badkamers.

Keramische wastafel met houten poten   wastafel michael hilgersholzfüße retro look

Badkamerspiegel met praktisch schuifmechanisme

ray spiegelset michael hilgers badkamer

Badkamermeubelset michael hilgers ray spiegel uitschuifbare planken

Ray keramische spoelbakken met zachte vormen

keramische wastafel ray badset michael hilgers

Retro-look

ray set badkamer wastafel michael hilgers

Badkamermeubelset michael hilgers ray spiegel keramische spoelbak