badkamer

Vrijstaande wastafel – praktische en stijlvolle meubels voor de badkamer

Vrijstaande badmeubel narciso keramische spoelbak hout opbergvak

Naast welzijn en comfort moet de perfecte badkamer functionaliteit in de inrichting hebben en tegelijkertijd een gezellige sfeer creëren. Ceramica Cielo heeft hun nieuwe collecties badkamermeubels gelanceerd die een stijlvolle en tegelijkertijd praktische oplossing voor uw badkamer bieden. Het hoogtepunt van elke collectie is een vrijstaande wastafel gemaakt van keramiek dat meerdere functies tegelijk vervult en een perfect meubel is voor de badkamer.

Vrijstaande wastafel uit de nieuwe collectie van Ceramica Cielo

Vrijstaande wastafel elegant-design-narciso-ceramica-cielo

De ontwerpers Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano hebben een stijlvolle wastafel voor de badkamer ontworpen die indruk maakt door zijn veelzijdigheid en design. Narciso is een vrijstaande ijdelheid die gevuld is met een gevoel van het verleden. Het ontwerp doet denken aan de oude kaptafels die vroeger een grote rol speelden in de inrichting. De wastafel kan individueel worden opgesteld en uitgerust door te kiezen tussen verschillende elementen. Een wasmand van natuurlijk leer, een handdoekenrek en twee lades kunnen de eenvoudige ijdelheid omtoveren tot een veelzijdig meubel in de badkamer.

Narciso vrijstaande wastafel voor de badkamer

Vrijstaande wastafel, metalen frame, leren wasmand, houten lades

De mysterieuze magie van het verleden heeft de Narciso-collectie voor badkamermeubels geïnspireerd. Het bestaat uit een innovatieve keramische ijdelheid met een grote wastafel en een ingebouwde make-upruimte, inclusief een spiegel en opbergvakken. De wastafel is geplaatst op een elegant, asymmetrisch metalen frame, dat is ontworpen voor optimaal zitcomfort. Door de grote verscheidenheid aan materialen en afwerkingen kan de wastafel individueel worden ontworpen. Alle 16 kleuren uit het kleurenpalet “Terre di Cielo” van Ceramica Cielo worden aangeboden voor de wastafel, evenals 8 lakken voor het gelakte hout, 5 soorten massief hout voor de kaptafel en de laden, 2 lakken voor het frame en de handdoekhouder en 2 kleuren voor de wasmand.

Verschillen tussen Narciso en Milano collecties van Ceramica Cielo

Vrijstaande wastafel milano-lade-hout-metaal frame

Samen met Narciso ontwierpen Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano de Milano-collectie, die wat flexibeler en klassieker is. Wat de twee collecties verenigt, is het keramiek – een materiaal dat vakkundig is gevormd door de ambachtslieden van Ceramica Cielo. De aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen zorgen voor het unieke design van de badkamermeubelcollecties.

Vrijstaande wastafel Milano met een elegant design

Vrijstaande wastafel keramiek-zwart-wastafel-metalen frame

Waar de Narciso wastafel een veelzijdig en ietwat speels design heeft, is het design Milano meer gericht op nauwkeurigheid en functionaliteit. De vrijstaande wastafel bestaat uit een wastafel met wasbak en plaat, die worden aangevuld met lades als opbergruimte. Een minimalistisch metalen frame complementeert het elegante design en geeft de wastafel een architectonisch tintje. Hieronder kunt u de vrijstaande wastafels en wastafels uit de oude collecties van het bedrijf bekijken.

Milano vrijstaande wastafel in combinatie met ronde spiegel

vrijstaande-wastafel-milano-wastafel-ronde-spiegel

Badkamermeubels van Ceramica Cielo – I Catini-collectie

vrijstaande-wastafel-badkamer-elegante-inrichting-zwart-wit

Catino Doppio vrijstaande keramische wastafel met twee spoelbakken

vrijstaande-badmeubel-designer-badkamermeubels-metalen-frame-keramische-spoelbakken

Vrijstaande wastafel op metalen frame

vrijstaande-wastafel-design-ovaal-edele-kleuren-keramiek-metalen-frame

Richt de badkamer modern in met een vrijstaande wastafel

vrijstaande-wastafel-kleine-wastafel-minimalistische-badkamer

Vrijstaande wastafel Catino Ovale van Ceramica Cielo

vrijstaande-wastafel-keramisch-metalen-frame-plank-wandmontage

Keramische spoelbakken in elegante kleuren

vrijstaande-wastafel-ovaal-design-wastafel-plank-spiegel

Arcadia collectie voor badkamerinrichting 

vrijstaande-wastafel-elegant-ovaal-design-aanrecht-wastafel-rond

Ontwerp een elegante badkamer met opbergruimte

vrijstaande-wastafel-ruimtebesparende-design-opbergruimte-aanrecht-wastafel

* Badkamerinrichting door Keramiek Cielo.