badkamer

Wastafels op zuil – trendy designs van wit keramiek

moderne-sokkel-wastafel-design-apparatuur-voor-badkamer

De laatste decennia is er een sterke trend zichtbaar. Het gaat om nieuwe designs voor de wastafels. In tegenstelling tot de kleine wastafels van de afgelopen eeuwen, verdubbelen de nieuwe wastafels hun schapruimte en opbergmogelijkheden. Uiteraard leidt dit vaak tot meer ruimtegebruik, d.w.z. er wordt meer ruimte ingenomen en hierdoor kan een badkamer kleiner lijken, zeker in die gevallen waarin de badkamer in principe relatief klein is. Als je gewoon het uiterlijk van je badkamer wilt aanpassen en het een meer open, frisse uitstraling wilt geven, lees dan verder, we hebben een aantal geweldige ideeën voor je! Vandaag willen we u een paar eenvoudige maar elegante wastafelontwerpen op voetstuk brengen!

De staande wastafel neemt weinig ruimte in beslag

badkamer-muur-design-behang-patroon-wastafel-vrijstaand

Alleen omdat je hebt gekozen voor een wastafel op een voetstuk, wil nog niet zeggen dat je al je aanrechtruimte moet opgeven. Er zijn veel spoelbakken in dit ontwerp met net genoeg ruimte voor een vloeibare zeep of handzeep, voor een kleine vaas of een tandenborstelstandaard. Dat is echt alles wat je daar nodig hebt, nietwaar? Als dat is wat je nodig hebt, dan is je badkamer waarschijnlijk rommelig en moet je investeren in kasten, planken of een voorraadapotheek.

Voetstuk zinkt voor hem en haar

badkamer-vloer-tegel-spiegel-verlichting-wastafel-vrijstaand

Er is geen manier om van je dubbele spoelbak af te komen als je die hebt. Integendeel, het is een genoegen om “zijn” en “haar” wastafel te hebben en toch samen een badkamer te delen. Dubbele kolommen maken ook interessante ontwerpen.Bovendien zou een kleine plank als extra opslagruimte de perfecte ruimte-oplossing zijn.

Badkamerkeramiek met een elegant design

moderne-badkamer-groene-muurverf-plint-wastafel-wit

Wastafels op voet of voetstuk zijn ideaal voor badkamers waar geen opbergruimte nodig is. Ze zijn ook een nuttige aanvulling op ambachtelijke kamers wanneer u leiding geeft aan sanitair.

Het grote voordeel van de sokkelspoelbakken is dat ze je flexibiliteit geven in je ontwerpkeuze. Van zeer moderne, cilindrische spoelbakken met eigentijds steendesign tot kindvriendelijke, gekleurde wastafels tot sierlijke, gekleurde glasvarianten. Een wastafel op voetstuk laat je badkamer niet alleen breder lijken, het voegt ook veel karakter en charme toe aan je badkamer.

Zinken op een kolom

sokkel-wastafel-wit-moderne-kraan-oosterse-geïnspireerde-badkamer

Wastafelkolom in een Scandinavisch interieur

scandinavisch-design-houten-wanden-lichte-badkamer-sokkelwastafel-wit

Spoelbak met kolom en plank

badkamer-raamgordijnen-plint-wastafel-design-wit

Klassieke vorm van wastafel op voetstuk

sokkel-wastafel-design-blauw-wit-badkamer-hanglampen

Tijdloze badkameruitrusting

sokkel-wastafel-design-moderne-designs-living-ideeën

Kraan in goudlook

keramische-sokkel-wastafel-kraan-goud-optische-badkamer-ideeën

Wastafel op voetstuk – ideaal voor kleine badkamers

kleine-badkamer-schuin-dak-ideeën-witte-muren-houten-plint-wastafel

mediterraan-geïnspireerde-badkamer-wastafel-basis-keramiek

Voetstuk-wastafel-vrijstaande-spiegel-frame-hout-badkamerideeën

Sokkel-wastafel-met-wastafel-wit-badkamer-ideeën-modern-design

woonideeën-badkamerwand-hout-vintage-optica-sokkel-wastafel