balkon

Buitentapijten voor de tuin en het balkon – 18 ontwerpen van Vondom

Buitentapijten-tuin-balkon-terras-glazen balustrade-zwart-wit-azulejo

 Tapijten, vloerkleden en allerlei soorten textiel zijn geen taboe in de buitenruimte. Accessoires zoals deze geven de buitenruimte een bijzondere charme die typisch is voor het interieur en brengen de gezellige sfeer van de woonkamer naar buiten. Vergroot het interieur met Buitentapijten voor tuin en balkon en bekijk de volgende 18 prachtige ontwerpen van Vodom!

Buitentapijten voor de tuin en balkon met een modern design van Vodom

Buitentapijten -tuin-balkon-offset-patroon-bruin-zwart-wit-fac

De buitentapijten van Vodom zijn gemaakt van speciale UV-bestendige polyethyleenvezels. Deze synthetische vezels hebben verschillende eigenschappen te bieden: duurzaamheid, scheurvast, stabiel en neemt nauwelijks vocht op. De contrastrijke patronen zijn absoluut lichtecht en bekoren langdurig met hun heldere kleuren, zelfs in direct zonlicht.

Buitentapijten gemaakt van UV-bestendige polyethyleenvezels

Buitentapijten -materiaal-uv-bestendig-polyethyleen-fac

Regelmatig onderhoud, zoals bij alle soorten textiel, belooft een goed behoud van de originele look, maar zeker heel eenvoudig. De buitentapijten moeten van tijd tot tijd voorzichtig worden gestofzuigd en afgeklopt. Deze kunnen op elk moment grondig worden gereinigd met stromend water en een geschikt reinigingsmiddel, jaarlijks aanbevolen bij opslag voor de winter.

Buitentapijten voor tuinen en balkons – Model Linea XS

Buitentapijten -tuin-balkon-strepen-zwart-bruin-liea-xs

Vondom is een gerenommeerde fabrikant van meubelen en accessoires voor de buitenruimte. Kenmerkend voor het merk is het moderne design en de nieuwste technologieën in balans voor een huiselijke sfeer die aan de hoogste eisen voldoet. De kwalitatieve producten komen tot stand door samenwerking met getalenteerde ontwerpers, duurzame methoden en recyclebare materialen.

Buitentapijten in moderne kleuren en patronen – model You&Mij

Buitentapijten -tuin-balkon-zwart-wit-jij & ik

Het You and Me-model van Karim Rashid wordt gekenmerkt door een zeer specifiek, contrastrijk patroon in zwart en wit. De organische vorm, het spiegelbeeld en de resulterende symmetrie reproduceren filosofisch de naam van het tapijt.

Zebrastrepen in de buitenruimte – model zebra van Vondom

Buitentapijten-tuin-balkon-zwart-wit-strepen-modern-zebra

“Zebra”, zoals de naam al doet vermoeden, is geïnspireerd op de vloeiende, contrasterende strepen van de zebra en op een moderne manier geïnterpreteerd.

Rond tapijt voor buiten – model Marquis 

Buitentapijten -tuin-balkon-zwart-wit-mandala-patroon-markies

Een rond vloerkleed voor binnen of buiten zal zeker de aandacht trekken. “Marquis” wordt gekenmerkt door een symmetrisch, zwart-wit patroon dat erg lijkt op de mandala. Het is verkrijgbaar in ronde en ovale versies, evenals met de toevoeging van nog een kleur – grijs of blauw.

Moderne mandala-achtige buitentapijten, model Marquis 

outdoor-tapijten-tuin-balkon-rond-zwart-wit-patroon-markies

Sierlijke patronen geïnspireerd op het werk van de beroemde kunstenaar Paul Klee

outdoor-tapijten-tuin-balkon-modern-strand-design-las-flores-de-klee

Het model Las Flores de Klee ontworpen door Javier Mariscal wordt gekenmerkt door een buitengewoon ontwerp, vergelijkbaar met de wereldberoemde werken van de Spaanse kunstenaar Paul Klee. Het tapijt maakt deel uit van een hele collectie – genaamd The MOMMA, in het New York Museum of Modern Art.

Kunstige buitentapijten voor tuin en balkon – model Las Flores de Klee

outdoor-tapijten-tuin-balkon-kunstig-patroon-speels-design-las-flores-de-klee

De collectie omvat verschillende buitenmeubelen, waaronder krukken en tafels, met karakteristieke vormen – eenvoudig, organisch, met duidelijke lijnen.

Eenvoudig en gereduceerd – rechthoekig vloerkleed in grijs, model Lisa

outdoor-tapijten-tuin-balkon-grijs-effen-rechthoekig-modern-lisa

“Lisa” is een eenvoudig buitentapijt in neutraal grijs dat alle kenmerken van de binnenruimte naar buiten zou brengen. De duurzame polyethyleenvezels zijn absoluut weerbestendig en zorgen voor langdurig gebruik.

Verspringende elementen in verschillende kleuren – Vela tapijt

outdoor-tapijten-tuin-balkon-modern-design-rechthoeken-bruin-wit-zwart-vela

Buitentapijt model “Vela”, ontworpen door Ramòn Esteve, kan prachtig in elke ruimte worden geïntegreerd. De verschillend gedimensioneerde, versprongen elementen bieden de mogelijkheid om een ​​ander uiterlijk te creëren door ze eenvoudig om te draaien. De rechthoeken zijn gezet in twee tinten schokbruin, zwart en wit.

Vela vloerkleed in bruin, zwart en wit

outdoor-tapijten-tuin-balkon-bruin-zwart-offset-mitive-modern-vela

Speels ontwerp voor buitentapijten van Vondom – Twist & Roepen

outdoor-tapijten-tuin-balkon-zwart-wit-patroon-modern-twist & shout

Met zijn opvallende design is “Twist and Shout” zowel binnen als buiten een echte blikvanger. Het overtuigt met zijn aantrekkelijke vorm, spelend met het gezichtspunt van de kijker – zwart-witte concentrische cirkels buigen in perspectief.

3D-effect van het raster als design buitentapijten – modelpatroon F3

outdoor-tapijten-tuin-balkon-vierkant-zwart-grijs-raster-3d-patroon-f3

Tapijtontwerp toont een wiskundig raster, een netwerk, naar binnen getrokken in perspectief. Driedimensionale illusie als modern woonaccessoire vindt platina in elk hedendaags interieur of exterieur. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren – zwart, rood, blauw en groen, en in een vierkante vorm.

Buitentapijten met ovale vorm en moderne kleurencombinatie – model Ufo

outdoor-tapijten-tuin-balkon-ovale-vorm-modern-grijs-zwart-ufo

Het “UFO”-model wordt gekenmerkt door een eenvoudig maar opmerkelijk ontwerp – vormen in elkaar gesneden – een positief en een negatief, die tegelijkertijd vierkant en ovaal lijken. Er zijn drie kleurencombinaties – groen en wit, wit en grijs, grijs en zwart.

Rechthoekige buitentapijten – Moonbeam-model met een lineair patroon

outdoor-tapijten-tuin-balkon-patroon-zwart-wit-minimalistische-moonbeam

Buitentapijtmodel “Moonbeam” bereikt een dynamisch optisch effect door zwarte en witte lijnen, die positieve en negatieve vormen omschrijven. Het is geschikt voor moderne terrassen en balkons en zorgt voor een unieke uitstraling.

Eenvoudig en minimalistisch ontworpen buitentapijten – Lines XL

outdoor-tapijten-tuin-balkon-modern-design-minimalistische-lijnen-wit-zwart-bruin-lijnen-xl

Minimalistisch en gereduceerd met vreemde vormen en kleurencombinaties, “Lines XL” is geschikt voor elk terras of balkon, en waarom niet voor de tuin. De niet veeleisende kleuren in een lineair patroon – wit, zwart en bruin ertussen – passen bij buitenmeubels in een moderne tot traditionele stijl.

Zigzagpatroon in grijs en zwart voor buitentapijten – model Overlap

outdoor-tapijten-tuin-balkon-minimalistisch-design-grijs-zwart-overlap

Geïnspireerd door de geometrische afwisseling van vormen en figuren in origami-kunst, geeft “Overlap” de buitenruimte een dynamische en tegelijkertijd elegante uitstraling. Het is een ideale keuze aan buitentapijten voor het terras, balkon of tuin in een moderne stijl.

Runner met modern zwart-wit patroon model Piano Piano

outdoor-tapijten-tuin-balkon-loper-modern-design-zwart-wit-piano-piano

“Piano, Piano” is een vierkant vloerkleed voor buiten dat zorgt voor een sfeervolle en speelse uitstraling. Dankzij het ongebruikelijke patroon kan het prachtig worden gecombineerd met verschillende meubels – eenvoudig en modern of gemaakt van natuurlijke materialen.

Buitentapijten van Vondom – Koi-model in grijs 

outdoor-tapijten-tuin-balkon-grijs-rechthoekig-patroon-net-koi

“Koi” is een van die lifestyle-objecten die een moderne blikvanger zijn en even geschikt zijn voor elke woonstijl en elke combinatie van materialen.

* U kunt de hele Vondom-productlijn krijgen hier kijk maar