balkon

Een privacyscherm op het balkon kiezen – welke opties zijn er?

Balkon privacyscherm hout-latten-balkon reling-zithoek-bloemen

Voor veel mensen is het balkon of de veranda de favoriete buitenplek tijdens het zomerseizoen. Daar kunt u ‘s ochtends uw eerste kopje aromatische koffie drinken, een spannend boek lezen, internetten, ongestoord ontspannen en goed uitrusten. Zonneschijn en een verkoelend briesje kunnen de rustgevende sfeer van deze buitenoase vervolledigen. Ja, maar dat zou alleen idealiter het geval zijn. Er is altijd dat bepaalde wat ons dwars zit… De ene keer zijn het nieuwsgierige blikken van de buren, de andere keer is de wind te sterk…. Dus hier is de oplossing: je hebt een echte nodig Privacyscherm balkon! En dringend!

Privacybescherming balkon – ondoorzichtig en mooi

Balkon privacy scherm houten balkon reling dakbedekking

In de speciaalzaken zijn er veel interessante aanbiedingen hoe u uw balkon kunt beschermen tegen wind en zon, maar ook tegen nieuwsgierige blikken, terwijl u een decoratief en tegelijkertijd praktisch balkonontwerp creëert. Vergeet ook niet dat op elk balkon een gezellige sfeer met een zeker persoonlijk tintje kan worden gerealiseerd! Dan heb je daar overdag en ook ‘s avonds echt je favoriete plekje en geniet je beschermd van heerlijke uurtjes in de buitenlucht!

Topproducten voor uw balkon privacyscherm

Balkon privacyscherm hout-balkon-leuning-bukshout-planten

de Parasols zijn zeker de meest populaire methode die wereldwijd wordt gebruikt om jezelf te beschermen tegen de felle zon. Een mooie parasol kan een gevoel van veiligheid en een prettige sfeer op uw balkon brengen. Deze producten zijn in verschillende maten op de markt te vinden, u kunt een geschikt model kiezen afhankelijk van uw beschikbare balkonoppervlak. Wat de kleuren betreft, het palet gaat van vrolijk – kleurrijk tot strikt klassiek. Dus hier heb je weer keuze te over, maar op deze manier kun je de beste beslissing voor jezelf nemen en je schaduwrijke plek een individuele uitstraling geven.

Parasol met verstelbare scharnierarm

Balkon privacyscherm parasol stoplicht constructie

Pragmatisme ontmoet esthetiek – dat kan het motto zijn van moderne parasols, want ze zien er niet alleen mooi uit, ze voldoen ook aan een aantal belangrijke praktische criteria. Wat bedoelen we daarmee? De huidige parasols kenmerken zich door functionaliteit en hoge kwaliteit van zonwering. Hun hoogwaardige meubelstoffen zorgen voor een veilige zonwering met een lichtfactor tot 80+ en houden zo de voor je huid gevaarlijke UV-straling vast. Ja, soms wordt het te warm op het balkon en heb je echt schaduw nodig! De functionele parasolhouders kunnen op deze dagen erg handig zijn omdat ze uw parasol altijd in de juiste positie fixeren. Deze kunnen worden bevestigd aan het balkonrooster, de leuningleuning, gemetselde balkonbalustrades of direct aan een muur. Velen van hen hebben verstelbare scharnierende armen, waardoor u de parasols als privacyscherm op het balkon kunt gebruiken.

schild transparante glazen balkonleuningen

Balkon privacyscherm glazen balustrade-bekleding-wpc-houten vloer

U kunt uw balkon heel gemakkelijk en zeer indrukwekkend maken met een Balkon overkapping uitrusten die u veilige privacybescherming biedt. Ook deze producten worden aangeboden in originele patronen en frisse kleuren, ze geven een individuele touch aan uw balkon en creëren daar een bijzondere, huiselijke sfeer. Overweeg ook deze optie, want de balkonoverkapping zorgt voor een goed humeur, beschermt tegelijkertijd tegen ongewenste blikken, harde wind en felle zon!

Luifel in driehoekige vorm

Balkon privacyscherm zonnezeil driehoekig lounge gedeelte

Of misschien wilt u uw balkon een sfeervolle uitstraling geven? Dat zou ook kunnen! EEN Luifel in driehoekige vorm en in grimmige kleur zal zeker de blikken van uw buren aantrekken in plaats van ze af te stoten! Het beste is dat je eronder echt beschermd bent tegen de zon! De zonnezeilen zijn gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend polyesterweefsel. Ze zijn meestal verkrijgbaar in driehoekige en vierkante vormen en zijn verkrijgbaar in lichte kleuren. Je kunt ze in de wasmachine wassen.

De luifels – universele schaduwaanbieders op het balkon

balkon-privacy-scherm-luifel-pot-plant-metalen-leuningen

Als universele schaduwbron op het balkon of terras de laatste tijd de Luifels. Net als de zonnezeilen beveiligen de luifels een goed beschutte plek tegen verrassende weersomstandigheden, maar houden ze ook vreemden ver weg van je balkon. Ze garanderen je daar een veilig privacyscherm. De luifels worden direct aan de wand of het plafond gemonteerd met weerbestendige onderdelen, ze zijn makkelijk in gebruik, het luifeldoek is vaak gestreept en uitgevoerd in zeer vriendelijke kleuren. Dit zorgt voor een aangename en rustgevende sfeer buiten op het balkon. Op veel modellen kan de hellingshoek worden aangepast, wat een groot voordeel is voor de privacybescherming!

mooi balkon in Scandinavische stijl

Balkon privacyscherm ondoorzichtige balkonleuning opvouwbare meubels

Wil je heel snel een beschutte plek op je balkon creëren? Ja, dat werkt ook, in een kwestie van seconden! Daarvoor heb je er een nodig Scherm – het kan worden geplaatst waar u maar wilt en voila! Je bent volledig beschermd tegen nieuwsgierige blikken! Dan zit je lekker op je balkon, want een scherm brengt veel natuurlijke charme aan de buitensfeer. De kunststof bekleding is in principe absoluut ondoordringbaar en winddicht. Het is ook totaal ruimtebesparend! Met een scherm kun je je echt onopgemerkt voelen. Maar het verlevendigt uw balkon en maakt uw verblijf daar zeer aangenaam!

Bomen in de kuip als privacyscherm op het balkon

Balkon privacyscherm -hortensia-boom-planter

Een andere interessante optie om uw eigen balkon te beschermen tegen de wind en nieuwsgierige blikken is de zogenaamde Privacymatten Dit is een soort balkonbekleding, gemaakt van kunststof of natuurlijke materialen. De kunststof matten zijn extreem duurzaam en volledig dekkend, ze zijn uitgevoerd in trendy kleuren en kunnen de uitstraling van elk balkon opfleuren. Maar wil je een natuurlijke sfeer op het balkon creëren, dan kunnen we de natuurlijke matten aanraden. Ze zijn gemaakt van bamboe, wilg of riet en zijn meerdere jaren houdbaar. Met zo’n privacyschermmat breng je gemakkelijk een Aziatische flair naar je balkon. Of misschien wilt u het in landelijke stijl inrichten? Ja, ook goed! Prachtig idee dat je nu gemakkelijk kunt realiseren!

Hoge emmers naast elkaar geplaatst

balkon-privacy-scherm-high-high-bucket-palms

Last but not least willen we het nog even kort noemen: natuurlijk zijn er andere alternatieven voor privacybescherming op het balkon. In dit artikel wilden we u alleen de belangrijkste privacyschermitems presenteren die momenteel op de markt te vinden zijn. Het onderwerp blijft open, maar wordt de komende dagen vervolgd!

Nu wensen we jullie fijne en “goed beschermde” zomerdagen!

elektrisch uitschuifbare luifel

Balkon privacy screen zonwering-zonwering-elektrisch uitschuifbaar

Houten plantenbak op de balkonreling

balkon-privacy-scherm-houten-bloembak-leuningen

rood en wit gestreepte luifel

Balkon privacyscherm -elektrisch-uitschuifbaar-zonwering

bakstenen balkonleuning

Balkon-privacybescherming-metselwerk-balkon-reling-witte-bakstenen

gezellige zithoek op het balkon

balkon-privacy-scherm-houten-dakwerk-bank-op-de-reling

Balkon-privacy-bescherming-stalen-balkon-reling-glas-vulling

balkon-privacyscherm-bamboemat-luifel-wit-grille

Balkon privacyscherm bamboe mat-leuning-rotan-fauteuil

Balkon privacyscherm bamboe mat-reling-bank-rozemarijn

balkon-privacy-scherm-glazen balustrade-rotan-planter-coniferen

Balkon privacyscherm coniferen-bomen-hemelbed-rode loper