bruiloft

Bloemen voor de bruiloft – handige tips voor het bruidsboeket

Bruidsboeket trouwjurk

De bloemen zijn soms het eerste wat bruiloftsgasten opmerken. Daarom is het zo belangrijk dat deze correct worden gekozen en gerangschikt. Bloemenexpert Michael Gaffney van de American Schools of Flower Design heeft een paar tips om je te helpen met de Bloemen voor bruiloft Geld besparen.

De verhoudingen van de bloemen voor de bruiloft – vertrouw op meer groen

wit-lelie-rood-bloemen-groen

Een goede en acceptabele optie voor de? Bloemen voor bruiloft Geld besparen is door in ruil daarvoor minder bloemen en meer groen te gebruiken. Het snijgroen is niet zo duur als de bloemen zelf, kies voor kleinere, maar opvallendere boeketten. Hoe groter en onhandiger het boeket is, hoe duurder het is. Als u een van de prijsbewuste bruiden bent, kunt u overwegen om minder uitgebreid ontworpen bloemen voor de bruiloft te kiezen. Gebruik in plaats daarvan bloemen zoals de Zantedeschien, die een sterke indruk maken.

Beperk de decoraties voor de bloemen voor de bruiloft

witte- Zantedeschia- minder- juwelen- bruidsboeket

Sommige toekomstige bruiden voegen graag veren, juwelen en edelstenen toe aan hun boeketten om ze er glamoureuzer uit te laten zien. Maar dit verhoogt ook de totaalprijs van een boeket. Om dat te voorkomen, kunt u de Bloemen voor bruiloft benadrukken met goedkopere varianten, zoals strikken en linten van satijn.

Focus op de kleuren

boeket witte en roze rozen

Veel bruiden eisen een bepaalde bloem, zoals de roos, hortensia of pioenroos, voor hun bruidsboeket en bloemstukken. In plaats van je te concentreren op de bloem, moet je echter meer aandacht besteden aan het diverse kleurenpalet. Vraag uw bloemist om uw trouwbloemen te ontwerpen die passen bij uw voorkeuren en uw budget.

Bloemen verzorgen voor de bruiloft

roze roos porselein vaas boeket

Om ervoor te zorgen dat uw bloemen de hele trouwdag meegaan, moet u goed gehydrateerd zijn. Je kunt ze opfrissen door ze ondersteboven in water te weken zodra je ze ontvangt. Het water bedekt de bloemen, waardoor ze langer meegaan. Zet voor de bruiloft de bloemen zo snel mogelijk in het water.

Handige tip voor het boeket

gele leliebloemen voor de bruiloft

Om de bloemen zo lang mogelijk levend en mooi te houden, moet u ze elke dag schoonmaken en knippen. Zodra u de bloemen ontvangt, snijdt u 7 cm van de stelen af ​​en laat u deze weken in water. Het papier waarin ze zijn gewikkeld, mag pas worden verwijderd als ze zijn opgesteld.

Vraag uw bloemist om advies

witte rozen gele bloemen voor de bruiloft Elke bloem is anders. Vraag dus aan uw bloemist hoe de bloemen zijn behandeld en wat u kunt doen om de levensduur te verlengen.

herfst bruiloft

lichtbruine bloemen voor de bruiloftFijne elegantie

kleine-boeket-witte-bloemen

Midzomertijd

Weide-kleurrijke-bloemen-verschillend-groot-boeket

Stijlvol in paarse kleur

Boeket bloemen in paarse kleuren bruiloft idee