bruiloft

De neonletters als huwelijksdecoratie zorgen voor een vleugje retro

Belettering met neonlampen is perfect voor de fotoshoot op de bruiloft

Als je een vleugje retro wilt toevoegen aan je romantische en moderne bruiloft, dan is deze nieuwe trouwtrend precies het juiste idee. De neonlichtbelettering is terug en geeft de trouwdecoratie de nodige pit. Maar dit accent is niet alleen geschikt voor moderne decoratie. Elke andere stijl kan zeker neonletters gebruiken. Bovendien kan de decoratie met neonbuisbelettering ook zeer praktisch worden gebruikt voor een breed scala aan gebieden en kan individueel worden ontworpen met woorden, cijfers en zelfs tekens. Als je geïnteresseerd bent in deze trend, neem dan een kijkje in onze galerij met bruiloften met neonletters en zie hoe effectief de decoratie is. De foto’s zullen je zeker inspireren en zelfs overtuigen!

Neonletters – wat kan worden weergegeven?

Verschillende lettertypen en kleuren kunnen worden geselecteerd

Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende manieren om een ​​bord met neonletters te ontwerpen. Dus de enige vraag die overblijft is wat te kiezen. Nou, dat moet je in principe zelf beslissen. Onze ideeën kunnen echter zeer nuttig zijn bij het nemen van een beslissing.

De gemeenschappelijke achternaam

De neonreclame mag niet ontbreken op een retro bruiloft

Niets maakt een nieuwe vrouw trotser dan het accepteren van de naam van haar grote liefde. En omgekeerd is er niets leukers voor de bruidegom dan eindelijk een gemeenschappelijke achternaam te hebben. Het is dus geen wonder dat de achternaam als neonlicht erg populair is, zo niet de favoriet onder de varianten. En omdat je de neonbelettering individueel kunt laten ontwerpen, is de implementatie ook relatief eenvoudig. Je kunt je nieuwe achternaam met trots en klasse aan de gasten presenteren in prachtig cursief schrift en elke kleur.

Coole en grappige spreuken voor de neonletters

Speel op woorden met Tot de dood ons scheidt in het rood voor de extravagante bruiloft

Een andere optie is om met een interessante lijn te komen. Of dit romantischer, grappiger of gewoon casual is, is aan jou. U kunt bijvoorbeeld een citaat uit uw favoriete film, boek of nummer kiezen. Of misschien heb je een gemeenschappelijk gezegde (een insider) dat je wilt laten schitteren. Er zijn ook tal van citaten van bekende persoonlijkheden die sentimenteel of humoristisch zijn die kunnen worden gebruikt.

Neon bord

Minimalistisch accent voor een bruiloft in industriële stijl met een gloeiend hart

Personages zijn ook geschikt. Er worden tekens bedoeld zoals het klassieke hart, een ster, geometrische figuren of wat dan ook. Je kunt deze tekens combineren met een belettering of ze met rust laten, wat er minimalistischer uitziet. Je kunt ook kleinere borden gebruiken als je meer dan één bord met neonletters of borden wilt opzetten of ophangen.

Ideeën voor decoratie met neonletters

Geometrische accenten in de vorm van lantaarns en geel licht voor de belettering

Als je echt neonletters wilt kopen en gebruiken om de trouwlocatie te versieren, blijft de vraag hoe je dat kunt doen. Er zijn verschillende manieren om de neonletterdecoratie in de schijnwerpers te zetten. We hebben hieronder een aantal van deze ideeën voor je op een rijtje gezet.

Tip: Aangezien het neonlicht met opschrift als accent wordt gebruikt, is het bijzonder aan te raden om het voor bepaalde gebieden te gebruiken of om er een bepaald gebied mee te accentueren. Als de neonletters ergens in het midden van de hal of tussen de vele tafels hangen of staan, gaat het gewoon verloren in de vele versieringen, dat zou natuurlijk zonde zijn.

Neonlicht met belettering voor de fotosessie

Ongewone trouwfoto's met neonlicht en liefdesbelettering

Dit is een bijzonder leuk idee, omdat je het bord of de belettering kunt gebruiken om effectieve trouwfoto’s te maken. Of het nu als achtergrond is of door het bij elkaar te houden, de resultaten zijn gegarandeerd origineel. Gebruik je fantasie en bedenk interessante scènes. De fotograaf zal je hier zeker bij helpen. Als de neonletters voornamelijk bedoeld zijn voor de shoot, is het de moeite waard om in meerdere modellen te investeren en deze op verschillende manieren te gebruiken voor de trouwfoto’s. En het mooiste is dat je deze decoratie later in je huis kunt gebruiken of cadeau kunt doen.

Photobooth

Diverse borden met belettering en borden gemaakt van neonbuizen voor de trouwfoto's

Een photobooth is een andere variant. Als je een speciale ruimte hebt gepland waar de gasten kunnen worden gefotografeerd, is de neonlettering een praktisch accessoire om de foto’s op te fleuren. U kunt de neonlamp ook op een standaard met wieltjes bevestigen, zodat u deze naar wens kunt wegduwen. Misschien wil niet iedereen een foto met de belettering die ze kiezen.

Idee voor het trouwaltaar

Modern met een retro accent - neonletters als achtergrond tijdens de huwelijksceremonie

De neonletters zijn ook geweldig als achtergrond voor het huwelijksaltaar, omdat het daar het unieke moment kan benadrukken en een vleugje retro kan toevoegen aan de rest van de decoratie. Een passend gezegde hier zou zijn: “Tot de dood ons scheidt”. Maar ook romantische liefdesboodschappen zijn geschikt voor dit gebied.

Neonletters voor de bar

Idee voor het ontwerp van de bar met neonbuizen met letters van de naam

Waar past neonletters beter dan een bar Als u een barman met bar heeft ingehuurd, kunt u uw bord daar ophangen of bevestigen. Omdat een bar eerder wordt geassocieerd met veel plezier en humor, zijn grappige uitspraken hier waarschijnlijk het meest geschikt. Als alternatief kunnen de initialen of de achternaam van de bruid en bruidegom worden gekozen.

De tafel van de bruid en bruidegom

Versier de tafel van het bruidspaar met romantische neonletters en bloemen

En aangezien we het hier net hebben over de bruid en bruidegom: de aparte tafel van de bruid en bruidegom is ook een perfecte plek om neonlicht op te hangen of op te hangen. Op deze manier worden de pasgetrouwden uitgelicht zoals ze zouden moeten zijn. Ook hier zijn de namen geschikt, maar ook grappige spreuken, de neonletters “Mr. en mevrouw “, evenals karakters.

voor de boog

Originele boog voor de bruiloft met deuren en Mr. Mrs. Neon-letters in vintage stijl

Omdat de boog op veel manieren gebruikt kan worden op een bruiloft, kun je hem niet alleen mooi versieren met neonletters, maar dan ook nog eens neerzetten waar je wilt. Het dient meestal als achtergrond voor het altaar, maar is ook vaak te vinden aan het begin van het gangpad naar het altaar. Hij verwelkomt daar niet alleen de bruid. Dit verschijnt dan ook aan de bruidegom als in een lijst. De boog is ook perfect voor het fotograferen en andere trouwfoto’s. Houd er dus rekening mee bij het kiezen van de juiste plaats voor een neonreclame.

Maak zelf neonletters

Staan met een hangend neonbord van glas en decoratie van ballonnen

Belettering van neonlampen kan individueel worden ontworpen en besteld, wat natuurlijk de planning van de bruiloft vereenvoudigt. Je hebt echter ook de mogelijkheid om zelf neonletters te maken. Zo bespaart u niet alleen geld, maar krijgt u ook een originele decoratie waar u trots op kunt zijn. Als je zelf neonreclames wilt ontwerpen, kun je hiervoor veel instructies vinden op internet.

Interessante spiegel in maanvorm met neonlicht en bloemdecoratie

Maak neonletters voor de muur of een bord met een prachtige glasplaat als minimalistische achtergrond. Dergelijke lichtgevende letters zien er ook erg aantrekkelijk uit op hout. Als je de neonbelettering zelf ontwerpt, heb je de mogelijkheid om verschillende varianten uit te proberen voordat je een specifiek ontwerp kiest. In plaats daarvan, als je een model hebt besteld, moet je hopen dat het uiteindelijk ook aan je verwachtingen zal voldoen. Een neonletter als doe-het-zelf-project is een goed en praktisch alternatief.

De namen van de bruid en bruidegom als achtergrond voor verschillende gebieden

Zo'n vrolijke huwelijksdecoratie kan je ook zelf maken

Ontwerp het altaar met een vleugje retro dankzij de neonbuis

Glamoureuze huwelijksdecoratie in goud met roze neonlicht op de achtergrond

Grote bloemenkrans in vintage stijl met hangend neon glazen bord

Achtergrondontwerp voor het neonbord met exotische bladeren

Mooi vormgegeven stand voor de trouwzaal is geschikt als fotohokje

Neonletters voor op de stenen muur bij een rustieke of mediterrane bruiloft

Neonletters in roze op een bakstenen muur Better Together

Neon belettering Mr. to Mrs. voor de bruid en bruidegom in witte kleur

Neonlichten zijn niet alleen erg mooi in het donker

Rustiek houten bord met neonletters Love en een grappige taartdecoratie

Combineer letters en symbolen voor nog interessantere ontwerpen

Gezegden en citaten maken de decoratie met neonbuizen nog interessanter

Combineer tropische en retro flair voor het huwelijksfeest

Verticale tuin als achtergrond in groen met roze letters Idea Love on the Rocks

Kies citaten voor de neonletters - Alles wat je nodig hebt is liefde

Ontwerp de neonletters op glas en hang deze op in de trouwzaal

De neonletters zijn ook perfect voor een boho-huwelijk

De Retro Schirftzug gemaakt van neonlichten is geschikt voor elke trouwstijl

De initialen in een cirkel symboliseren de trouwringen en eeuwige liefde