bruiloft

DIY kapsel voor de bruid, bruidsmeisje of gast

diy kapsel bruiloft styling idee krullen halfopen strapless trouwjurk

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een bruiloft, ontstaat vaak het probleem welke outfit je moet kiezen, welke make-up en welk kapsel. Voor dat laatste hebben we vandaag een geweldig idee. Mocht je er een zoeken DIY kapsel dat zo min mogelijk tijd kost, dan is dit doe-het-zelf halfopen kapsel dat ervoor zorgt dat je er gewoon schattig uitziet precies goed voor jou.

Bruiloften en andere officiële gelegenheden zijn momenten waarop we er bijzonder mooi uitzien en gelukkig willen zijn voor het paar dat samen een nieuw leven gaat beginnen. Het is dus niet meer dan logisch dat je op zoek bent naar een geweldig kapsel dat bij de jurk past. Als je in de tussentijd alles hebt wat je nodig hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat alles in een stressvolle omgeving moet gebeuren.

DIY-kapsel voor de bruiloft – zo zou het eruit moeten zien:

diy doe-het-zelf kapsel chique bruidsmeisje bruid

Maar mocht je op zoek zijn naar een rommelige maar elegante? DIY kapsel dan zal dit kapsel degene zijn die je de meeste complimenten zal opleveren. De halfopen DIY kapsel is een eenvoudige hairstyling waarbij je alleen het haar hoeft te schikken en het vervolgens aan de achterkant vast te zetten zodat er een kroon op het hoofd ontstaat.

Als je de DIY kapsel als u het echter in een willekeurige volgorde ontwerpt, krijgt u mogelijk niet het gewenste eindresultaat. Om deze reden is het het beste om de eenvoudige stappen hieronder te volgen en je zult dat prachtige kapsel hebben waar je gegarandeerd tevreden mee bent in slechts een paar minuten. Je hebt een krultang, haarlak, een kam met dunne tanden, een haarborstel en haarspelden nodig.

DIY-kapsel – het haar krullen met een krultang

haar curling kapsel krultang stap 1

Zorg ervoor dat je haar steil is, maar niet zijdezacht of zijdezacht. sinds de DIY kapsel Als je een natuurlijke uitstraling wilt hebben, zou zijdezacht haar het moeilijk maken om de kroon op te zetten. Begin met het krullen van het haar met de krultang vanaf de hoogte van de oren.

haar losmaken vinger imiteren kapsel stap 2

Maak de krullen los met je vingers

haar plagen volume kam streng stap 3

Plaag het haar met haarlak en een kam

Zo krijgt het onderste deel van het haar een krullend effect. In dit gebied moet je het haar rondom je hoofd krullen. Gebruik daarna je vingers om de krullen vorm te geven door ze los te maken en te scheiden. Breng nu haarlak aan op de onderste helft en gebruik de kam om het haar de perfecte vorm te geven. Concentreer je op elke streng en pak het op om de kroon daarvoor te maken DIY kapsel ontwerpen.

pin haar diy haarclip stap 4

Zet het haar aan de achterkant vast met haarspelden

Als je klaar bent met het deel van het haar dat nodig is om de kruin te stylen, gebruik dan de borstel om hoogte en volume aan de kruin toe te voegen. Pak de kam en geef de kroon een perfect volume. Daar ben je voor DIY kapsel moet een halve paardenstaart maken door de borstel en kam te gebruiken om het haar bij elkaar te trekken. Gebruik ook de zijstrengen zodat je vanuit elke hoek de juiste vorm krijgt. Schik de zijstrengen en zet ze vast met schuifspelden. Afhankelijk van hoe dik je haar is, heb je een ander aantal haarspelden nodig. Gebruik er meerdere of een grotere om ervoor te zorgen dat je haar goed zit. Schik de krullen aan één kant of gebruik je vingers om ze aan de achterkant te verdelen.

diy kapsel half open elegante golven chic

Over het algemeen kun je de krullen daarvoor gebruiken DIY kapsel ontwerp zoals u dat wilt. Gebruik een glans- of glitterspray als je een glanzend effect wilt.

En dat is het! Is dit kapsel niet heel eenvoudig na te maken? Probeer dat eens DIY kapsel en maak indruk op iedereen die aanwezig is op de bruiloft.

instructies kapsel knopen eenvoudig ontwerp bruiloft gast

Nog een voorbeeld met instructies – knoop een knoop

golven krans wrap halfopen kapsel bruiloft

Wikkel je haar in een hoofdband

vlecht visgraat chique kapsel bruiloft gast

 Een halfopen kapsel met een visgraatvlecht

romantisch kapselidee krullen bruid maagd

maak je eigen bruiloftskapsel sissi-krullen romantisch

kapsel romantisch bloem wit accent krullend

bruidskapsel sluiting glitter vlecht losse prinses

maak je eigen bruiloftskapsel sissi-krullen romantisch

kapsel bruiloft half open elegante krullende pin-up

diy kapsel half open idee krans lang haar bruiloft idee

diy kapsel bruid half open sluier bruidsboeket borduren trouwjurk

diy kapsel krullen pony trouwjurk bandjes borduren make-up

diy kapsel krullen vlecht half open styling bruiloft bruid