bruiloft

Eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten – Feestelijke stylingideeën en tips voor dames en heren

kapsels bruiloftsgasten ideeën vrouwen mannen

De bruiloft is de gelukkigste dag in het leven van de pasgetrouwden, die ze samen met vrienden en familie vieren. Mocht je dit trouwseizoen op één of meerdere bruiloften zijn uitgenodigd, dan kun je een kijkje nemen bij onze ideeën voor de perfecte guest look. Nadat je de juiste outfit hebt gevonden, heb je alleen nog een bijpassend kapsel nodig. Dit moet passen bij de dresscode van de bruiloft en de outfit mooi afmaken. Mocht je echter niet zeker weten welk kapsel bij een bruiloft past en welk niet, dan vind je het bij ons. We hebben veel eenvoudige kapsels verzameld voor bruiloftsgasten die geschikt zijn voor elk seizoen en een feestelijke look creëren. Een paar handige tips voor kapsels voor dames en heren vindt u ook in het artikel.

bruiloft kapsels ideeën jonggehuwden gasten tips

Bij het kiezen van een outfit en een kapsel voor de bruiloft, moet je er altijd voor zorgen dat je niet de show steelt van de bruid en bruidegom. Je kunt er natuurlijk mooi en chique uitzien, maar je moet je richten op een minder opvallende look. Uiteindelijk is het de dag van de bruid en bruidegom en moeten ze zich speciaal voelen.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten outfits ideeën vrouwen mannen tips

Ervan uitgaande dat de outfit al is geselecteerd, moet je nu nadenken over een geschikt kapsel. Voor vrouwen vraagt ​​dit natuurlijk wat meer inspanning, omdat zij ook een veel grotere keuze aan jurken en pakken hebben dan mannen.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten man vrouw kapsel

Nu willen we onze aandacht richten op de verschillende kapsels voor dames en heren. Bovenal hebben we ons gericht op stylingideeën die gemakkelijk te repliceren zijn en thuis goed werken voor mensen met een beetje flair. Als u echter niet zeker bent van uw eigen capaciteiten, kunt u het kapsel dat u hebt gekozen aan de kapper laten zien en hen het werk laten doen om het haar te stylen.

Eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten – tips en ideeën voor vrouwen

gemakkelijke kapsels voor bruiloftsgasten dames open haarideeën

De varianten voor een bruiloftskapsel voor de damesgasten zijn bijna eindeloos. Dat betekent echter niet dat u uw haar gewoon moet dragen zoals u dat in het dagelijks leven zou doen. Een mooi kapsel moet de jurk of outfit afmaken en passen bij de vorm van het gezicht van de vrouw.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten open opgestoken haar buiten bruiloft

In de regel kiezen dames op een bruiloft voor een elegante opsteekkapsel of dragen ze hun haar halfopen. Open gedragen haar is echter ook een geweldige optie voor de perfecte bruiloftslook. Maar het haar moet goed verzorgd en goed gestyled zijn. We hebben hieronder voorbeelden verzameld van elke haarlengte:.

Kapsels voor kort haar

kapsels kort haar bruiloftsgast kort kapsel dames

Dames met kort haar slagen heel snel in het feestelijke kapsel voor elke gelegenheid. Hoe korter het haar, hoe minder onderhoud en styling het nodig heeft. Met een kort kapsel kun je het haar gewoon dragen zoals je dat in het dagelijks leven zou doen of een interessante styling proberen, bijvoorbeeld met haarwax of gel. De strakke look is momenteel erg populair en kan zowel naar achteren als naar de zijkant gestyled worden.

bob kapsels bruiloft dames gast bloem haaraccessoires

Als je een bob-kapsel draagt, kun je je haar zowel steil als gekruld dragen. Een leuk haaraccessoire zoals een grote bloem is een geweldig idee voor een bruiloft die alleen overdag plaatsvindt.

Halflange kapsels voor dames bruiloftsgasten

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten dames halflang haar golven

De halflange lengte is populair bij veel vrouwen en biedt veel stylingmogelijkheden voor een bruiloft. Een mooi voorbeeld van eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten zijn golven die goed werken op zowel lang als halflang haar. Ze zijn perfect voor een zomerse bruiloft en zien er het beste uit met een middenscheiding.

gemakkelijke kapsels voor bruiloftsgasten half open haarvlecht

Een halflang kapsel kan ook halfopen gestyled worden en gecombineerd worden met een mooie vlecht.

eenvoudige bruiloftskapsels trekken gasten bob kapsel aan

Volumineuze krullen zien er geweldig uit met halflange haarlengte en combineren perfect met mouwloze jurken.

eenvoudig kapsel bruiloftsgast vrouw natuurlijke krullen vlecht

Vrouwen met natuurlijke krullen kunnen hun kapsel een speciale draai geven als ze het ponygedeelte als haarband vlechten.

gemakkelijke kapsels voor bruiloftsgasten open haarvolume pony

Voor vrouwen vanaf 50 jaar worden kapsels voor bruiloftsgasten met veel volume en naar binnen gestileerde haarpunten aanbevolen. Een mooi gekapte pony maakt de look af.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten haar zijscheiding rechttrekken

Als het deze keer echt snel moet, kun je het haar van gemiddelde lengte gewoon rechttrekken en combineren met een zijscheiding.

Gemakkelijke bruiloftskapsels voor gasten met lang haar

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten dames lang haar krullen middenscheiding

Lang haar is populair bij elke kapper omdat het bijna niets te wensen overlaat. Zelfs als de vrouw een korte haarlook wil, kan het lange haar worden gestyled als bijvoorbeeld een faux bob of faux havik.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten lang haar krullen elegant

Hier gaat het echter over eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten, dus laten we een paar ideeën zien die ook thuis geweldig zijn. Met lang haar zwaaien zorgt voor een mooie, romantische look die perfect is voor een bruiloft.

snelle kapsels bruiloftsgast dames lang haar krullen

Je kunt haar op verschillende manieren krullen. De mooie, zacht vloeiende golven zijn het gemakkelijkst te stylen met een krultang of stijltang.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten dames dragen haar zijwaartse krullen

Zodat het losse haar er niet al te gewoon uitziet, kan het naar één kant worden gebracht en worden ingestoken met een elegante haarclip.

Halfopen kapsels voor vrouwen als bruiloftsgast

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten bloemenvlechten haaraccessoires

In de afgelopen jaren zijn halfopen kapsels erg populair geweest – zowel bij bruiden als bruiloftsgasten. Ze stralen een zekere elegantie uit en zijn goed te combineren met verschillende outfits.

eenvoudige kapsels voor bruiloft als gast lang haar half open

U kunt kiezen uit verschillende manieren om uw haar te binden. De strengen die zijn vastgebonden, kunnen worden gedraaid, geregen, gevlochten of gewoon bij elkaar worden gebracht.

half open kapsels voor bruiloftsgasten dames vlecht kapsel

Als je vooral van de gevlochten kapsels houdt, kun je kiezen voor een interessante gevlochten krans. De gemakkelijkste manier om dit te stylen is door aan elke kant een vlecht te vlechten en ze samen te binden aan de achterkant van je hoofd.

makkelijke kapsels voor bruiloftsgasten outdoor bruiloft tips haarstyling

Het is ook belangrijk om te bepalen hoe de rest van het haar zal worden gestyled. Of het nu steil, gekruld of gewoon golvend is, alle varianten zijn goed geschikt.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten half open haar haaraccessoires voor dames

Voor een romantische look kun je het gekozen kapsel verfraaien met glanzende haaraccessoires. Zorg er echter voor dat de kleur van het accessoire past bij je outfit voor de bruiloft.

Eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten met opzij gestyled haar

mooie kapsels bruiloft gast vrouw paardenstaart krullen

Opgestoken haar moet niet altijd op het hoofd zitten of in een opgestoken haar worden gestyled. De zijvlecht, gecombineerd met een zijscheiding, is een geweldig alternatief.

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten dames die haar opzij spelden

Het vastgebonden haar kan gekruld of steil zijn. Een casual look is net zo geschikt als de jurk het toelaat.

dames kapsels bruiloft gast zijvlecht

De gevlochten vlecht is een van de meest populaire varianten voor opzij gestylede kapsels. Gevlochten kapsels zien er erg elegant uit, vooral met lang haar, en kunnen elke bruiloftsoutfit voor vrouwen mooi afronden.

gevlochten kapsels bruiloft gast zij vlecht bloemenkrans

Als de bruiloft alleen overdag of op het strand plaatsvindt, zijn echte bloemenkransen perfect als haaraccessoires. Een bloemenkrans moet indien mogelijk met de bruid worden besproken, omdat sommige bruiden de enigen willen zijn die op de trouwdag echte bloemen in hun haar dragen.

Opgestoken kapsels voor bruiloftsgasten

eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten vrouwen mannen ideeën elegant

De onbetwiste klassieker in kapsels voor bruiloftsgasten is de updo. Het kan op veel verschillende manieren worden gedragen en kan iets strakker of losser worden gedragen. Vermijd gestylede opsteekkapsels met opvallende haaraccessoires, want die worden meestal alleen door de bruid gedragen.

gemakkelijke kapsels voor bruiloftsgasten diy chignon losse streng

Casual opsteekkapsels zijn een passende keuze voor een lente- en zomerbruiloft omdat ze je koel houden. Een paar highlights uitlaten of de pony rond je gezicht open laten is voldoende.

casual opsteekkapsels dames bruiloft gast chignon

De opsteekkapsels zijn een geschikte keuze voor jurken zonder bandjes of met een interessante achterkant. Op deze manier kunnen schouders en rug worden geaccentueerd en zo een echt vrouwelijke look creëren.

elegante kapsels bruiloft gast vrouw broodje broodje

Er zijn veel stylingopties om uit te kiezen als het gaat om opsteekkapsels. Of het nu een hoge knot, een romantische knot of een gevlochten kapsel is, de varianten zijn bijna onbeperkt. Je kunt hieronder een paar voorbeelden bekijken van eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten.

kapsels bruiloft gast opgestoken dames gevlochten zijkanten

mooie kapsels voor bruiloftsgast gevlochten chignon boog

kapsels bruiloft gast opgestoken visgraat vlecht dames

opsteekkapsels bruiloftsgasten dames haaraccessoires toegestaan

opsteekkapsels bruiloft gast dames chignon

kapsels voor bruiloftsgasten vlecht haar samenbinden

gemakkelijke kapsels voor bruiloftsgasten dames steil haar lage vlecht

Eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten – ideeën voor mannen

kapsels bruiloftsgast mannen ideeën haarlengte

Als mannen als gasten worden uitgenodigd voor een bruiloft, moeten ze ook nadenken over een geschikt kapsel. Dit moet er verzorgd uitzien en passen bij de dresscode van de bruiloft. De mogelijkheden voor herenkapsels zijn niet zo divers als deze voor vrouwen, maar ze kunnen er nog steeds erg elegant en stijlvol uitzien.

gemakkelijke kapsels voor bruiloftsgasten mannen gel achterhaar

Kapsels die naar achteren of opzij zijn gestyled, zijn het beste. Een kam-over kapsel of een pompadour zijn de beste eenvoudige kapsels voor bruiloftsgasten. Mannen met lang haar kunnen hun haar ook opnieuw stylen met een beetje haarwax en zo zorgen voor een verzorgde look.

kapsels bruiloftsgast mannen kapsels kam over elegant

De combinatie van kapsel en baard is ook toegestaan, maar het is beter om een ​​hele lange volle baard te vermijden. Een paar opties voor de mannelijke gasten op de bruiloft zijn te vinden in de fotogalerij.

herenkapsels bruiloft gast baard combineren

gemakkelijke kapsels voor bruiloftsgasten man vrouw ideeën kapsel

eenvoudig bruiloftskapsel dames gasten krullen halflang