bruiloft

Fotolijstjes als huwelijksdecoratie – 10 knutselprojecten

Bruiloftsdecoratie 10 knutselprojecten originele ideeën

Omdat fotolijsten bijna overal verkrijgbaar zijn en in vele vormen en kleuren verkrijgbaar zijn, zijn ze een geweldig materiaal om je bruiloft mee te decoreren. Soms heb je alleen een beetje verf nodig. En om je te bewijzen hoe geweldig je bent Fotolijsten als huwelijksdecoratie we hebben 10 originele voorbeelden voor je geselecteerd. Zo gebruik je de lijsten voor de huwelijksceremonie of receptie:

1. Fotolijsten als huwelijksdecoratie – hang de lijst in de lucht

Ideeën voor decoratie van fotolijstjes voor bruiloftslocaties

Kies een lege plek en hang er een paar verschillende op Fotolijsten als huwelijksdecoratie in verschillende maten. Op deze manier kunnen uw gasten plezier met hen hebben en zullen er zeker interessante foto’s zijn als herinneringen. Voor de foto’s zou het nog beter en leuker zijn als er polaroid gebruikt wordt.

2. Fotolijsten als huwelijksdecoratie – een welkom teken

Verf zwarte bordverf op bloemenprojecten

Je kunt kiezen uit een schoolbord en een mooie Fotolijsten als huwelijksdecoratie ontwerp een effectief welkomstbord. Als het frame wit is, is er ook een groot contrast. Versier het bord met een paar mooie bloemen en voeg het gastenboek eraan toe.

3. Fotolijsten in plaats van vazen

Schuur bloemen fotolijsten regelen ideeën

Dit decoratie-idee is ideaal voor een rustieke bruiloft. Hang op verschillende plaatsen Fotolijsten als huwelijksdecoratie en bevestig er hangende bloemen aan. Je denkt niet dat het gewoon uniek is?

4. Fotolijst als rugleuning

Stoeldecoratie fotolijst decoratie gasten tafelideeën

Door de rugleuningen te decoreren met ingelijste silhouetten, krijgt de trouwdecoratie een majestueuze uitstraling.

5. Fotolijsten als tafeldecoratie

Projecten tafeldecoratie ideeën boomstam vaas bloemen

Kleinere fotolijstjes vind je in elke winkel van 1 euro. Gebruik ze gewoon voor tafeldecoratie en omlijst de naamplaatjes of het tafelnummer. Voeg dan een paar mooie bloemen toe en klaar is je originele tafeldecoratie. Als je gouden bent Fotolijsten als huwelijksdecoratie elke tafel krijgt een speciaal accent.

6. In plaats van taartfiguren

Maak zelf ideeën cake sieraden cool knutselproject

Dit idee is vooral geschikt als je bruidstaart wat kleiner is. Voeg wat hoogte toe aan de taart door een ingelijst monogram op te pinnen.

7. Een romantische achtergrond

Ideeën voor fotolijstjes voor bruiloftsdecoratie maak je eigen project

Creëer een romantische achtergrond als je een bepaald deel van de muur wilt of moet bedekken. Je kunt dat doen door een paar mooie gouden gordijnen toe te voegen Fotolijsten als huwelijksdecoratie en kleurrijke bloemen. Je denkt niet dat dat een perfecte achtergrond zou zijn voor als je je huwelijksgeloften voor jezelf leest?

8. Familiefoto’s

Ideeën voor bruiloftstafeldecoratie maak zelf foto's tafel

Voor deze ideeën kunt u kiezen uit een breed scala aan momenten die op foto’s zijn vastgelegd. Dergelijke momenten kunnen uw eigen verloving zijn of de bruiloft van andere familieleden. Zet ze dus op je eigen grote dag. Het is het beste om foto’s in zwart-wit te kiezen voor een romantischer effect en ze te gebruiken om de tafel voor de bruidstaart te versieren.

9. Decoraties voor de bril

Fotolijst decoratie bruiloft project sieraden tafel

Wat vind je van het idee om zulke kleine plaquettes als tags voor de bril te gebruiken om je gasten eraan te herinneren hun bril vast te houden?

10. Een taarttafel

Maak zelf ideeën voor het decoreren van buffetfoto's

Leeg Fotolijsten als huwelijksdecoratie kan worden gebruikt als een effectief middelpunt van een decoratie. Dat bewijst ook deze taarttafel, waarop verschillende frames waren verdeeld, waartussen op hun beurt de taartplateaus werden geplaatst.