bruiloft

Thaise bruiloft vol tradities en een magische sfeer

een-Thaise-bruiloft-in-herfst

Vandaag stellen we u voor aan een interessante bruiloft die vol was van tradities en culturele rijkdom. Wat wordt bedoeld is dat Thaise bruiloft door Jo en Bo, die plaatsvond in het huis van de ouders van de bruid in de hoofdstad van Thailand en twee hele dagen duurde. Het weerspiegelde de tradities van Thailand, maar bevatte ook enkele westerse details. Kijk eens.

Traditionele Thaise huwelijksfeesten

een Thaise bruiloft vieren

Voor de garderobe werd gekozen voor traditionele Thaise kostuums. Naar de sfeer tijdens de Thaise bruiloft Om het zo gezellig mogelijk te maken, besloten het bruidspaar een brunch in de tuin te houden, wat de romantiek tartte. De gekozen kleuren waren goud, groen, amber en lichtgrijs. Deze kleurencombinatie zorgde voor een prachtige charme en de jurk van de bruid is gewoon geweldig. Bekijk de foto’s van de Thaise bruiloft en laat je betoveren door de magie die het uitstraalt.

Vier de Thaise bruiloft op magische wijze

Bruidstaart-gastentafel-met-gunsten

De gasten worden vermaakt met traditionele muziek in Thailand en met lekkernijen uit deze regio van Azië. Europeanen nemen immers een Thaise vrouw als echtgenote en hun gezin moet de mooiste indruk krijgen van het land en zijn mensen. Niet alleen de traditionele kleding moet goed zijn, maar ook de weg van de bruidegom naar het ouderlijk huis van de bruid moet echt populair en onberispelijk zijn. De decoratie in het huis is indrukwekkend en magisch mooi en de twee mensen zijn stralend gelukkig zij aan zij op hun Thaise bruiloft.

voor-het-altaar-tafeldecoratie-Thaise-bruiloft

Omringd door boeddhistische monniken 

Thaise-herfst-bruiloft-bruidegom

De ouders zijn blij voor de kinderen

Boeddhisten-kleine-porselein-potten

Magisch huwelijksritueel

traditionele-muziek-en-festiviteiten-in-herfst

Stappen om de bruid op te halen

Altaar-Thaise-bruiloft-traditioneel-vieren

Triomf van liefde