bruiloft

Trouwtips voor buiten, verbaas al je bruiloftsgasten

Tuintafel-tafelkleed-bruiloft luifel

Buiten bruiloft is echt geweldig. Maar het kan ook tot make-uprampen leiden als de bruid niet gewapend is met spaargerei zoals vloeipapier en een waterdichte mascara. In dit artikel hebben we een paar handige tips voor een buitenbruiloft waarmee je make-up- en fotoproblemen kunt voorkomen. Dus je bruiloft zal perfect verlopen.

 Make-uptips voor de buitenbruiloft – Bereid de huid voor

Blush Wang Make-up Tips -Bruiloft -Buiten- Poederborstel Bruid

Een van de belangrijkste tips daarvoor Buiten bruiloft Wat betreft de make-up, voordat je begint met het aanbrengen van make-up en het aanbrengen van make-up in het algemeen, moet je eerst de T-zone op het gezicht grondig voorbereiden. Dit wordt ook aanbevolen door Amanda Shackleton, haarstylist en visagist van beroemdheden.

Eerste stap naar perfecte make-up voor een buitenbruiloft

Make-up-vloeipapier-gezicht-aanbrengen-make-up-bruid

De bruid moet ook vloeipapier gebruiken om de make-up te verbeteren in plaats van voortdurend opnieuw te poederen. “De fundering moet een minerale fundering zijn. Dit geldt niet alleen voor de dekking, maar ook voor de bestaande zonbeschermingsfactor”, beveelt Heather Adessa, hoofd van het bedrijf en hoofd make-up artist bij Glo Beauty Bar in Mamaroneck, New York, aan in een van haar make-up tips voor de Buiten bruiloft. “Afhankelijk van het merk en de consistentie heeft Mineral Foundation een zonbeschermingsfactor van 4 tot 22.”

Belangrijke tip bij het aanbrengen van make-up – Vermijd lipgloss

Make-up -belangrijk- tip- kleurkeuze- lippenstift- bruiloft

Het is het beste om weg te blijven van lipgloss en uw vertrouwen te stellen in matte lippen. Shackleton waarschuwt: ‘Je wilt niet dat de wind opwaait tijdens de bruiloft en je haar aan je lippen plakt. Wat een ramp op de Buiten bruiloft!

 Gebruik waterdichte make-up

Make-up-bruid-mascara-make-up aanbrengen

Of je bruiloft nu buiten, binnen, overdag of ‘s avonds plaatsvindt, je moet zeker kiezen voor waterproof make-up. Shackleton zegt dat ze altijd waterdichte make-up gebruikt. Om te helpen met haar make-uptips voor de bruiloft, onthult ze dat ze begint met een matterende primer en vervolgens een primer aanbrengt met siliconen, een gel-eyeliner en waterdichte mascara zodat deze niet uitsmeert. Tot slot gebruikt ze een finishing spray om de make-up te fixeren.

 Let op de tijd van de dag

Schema Bruiloft Klok Bloem Bruidstaart

Het tijdstip van de dag waarop de bruiloft plaatsvindt, bepaalt ook welke make-up je moet kiezen. “De zon is het sterkst in de vroege namiddag en staat recht boven ons hoofd. Dat is niet het meest gunstige licht en kan schaduwen onder de ogen werpen”, zegt Shackleton in een van haar make-uptips voor de bruiloft. Voor bruiloften die aan het begin van de middag plaatsvinden, gebruikt ze een concealer met een kleine highlighter erin zodat het licht van de zon wordt teruggekaatst en de huid onder de ogen er niet vermoeid en donker uitziet. Andere tips voor een buitenbruiloft zijn dat ze voor dit tijdstip van de dag ook een lichtere algehele make-up kiezen dan voor latere bruiloften. Ze gebruikt wat meer kleur op de lippen en wangen en laat de ogen er eenvoudiger uitzien. “Geen enkele bruid wil daar op klaarlichte dag staan ​​met een overmatige hoeveelheid make-up”, zegt ze.

Huwelijksceremonie in de avond

Pasgetrouwden-dansen-buiten-in de middentuin

Voor bruiloften die later op de dag plaatsvinden, accentueert Shackleton de ogen met een beetje meer eyeliner, oogschaduw of beide. “Het zwakke licht is leuk, en als het donker wordt en kaarsen en lantaarns worden aangestoken, moet je meer nadruk leggen op de ogen”, zegt ze..

De foto’s buiten

nuttige huwelijksvoorstellen bruid bloemen professionele foto's

Voor de buitenbruiloft is niet het enige belangrijke wat voor make-up je kiest. Daarom hebben we een paar professionele trouwtips die je vertellen welke verlichting het meest gunstig is voor de foto’s. Alissa Pagels, interne communicatiemanager bij George Street Photo & Video onthult enkele tips voor een buitenbruiloft in George Street, waaronder hoe de bruid en bruidegom er het beste uit zullen zien op je trouwfoto’s.

Verlichting en temperatuur

Weide-bruiloft-bruid-bruidegom-buiten

“Een van de grootste verschillen tussen bruiloften binnen en buiten is de verlichting en temperatuur”, legt Pagels uit. “Tijdens een binnenbruiloft heeft de trouwfotograaf te maken met het weinige licht en de beperkte ruimte. Buitenbruiloften kunnen een stuk uitdagender zijn. Het is het moeilijkst wanneer de huwelijksceremonie gepaard gaat met een felle zon in de open lucht. Dan zullen uw gasten hoogstwaarschijnlijk loensen, zweten en een zonnebril dragen. De zon zal ook ongunstige schaduwen werpen onder de neus en ogen.”

Onder een witte luifel

Luifel-bruiloft-tuin-wit -kleur

Volgens de buitenhuwelijkstips van Pagels is een grote, witte tuintent het beste voor een perfecte buitenbruiloft. “Wit textiel verspreidt het licht op een zonnige dag, waardoor er over het algemeen een aangename gloed ontstaat. Bovendien kunnen de fotografen bij zonsondergang hun koplampen erop monteren om bliksem direct te vermijden.”

Foto’s in de tuin

Bruidspaar Fontein Bomen Lange Jurk

Of de fotograaf kan besluiten om het feest “om te draaien”, zodat de zon achter de gasten staat en een flitser gebruiken om invullicht toe te voegen, “zegt ze..

Natuur op de achtergrond

Bruidspaar Boom Daglicht Boeket Kiss

Een geweldige manier om de felle middagzon te vermijden, is wanneer iedereen zich in de open schaduw bevindt, zoals een dicht bebost gebied of de schaduwzijde van een gebouw. De beste techniek is om te beginnen met optimale omstandigheden in plaats van te proberen de sterke, directe zon te bestrijden”, zegt Pagels in een van haar tips voor een buitenhuwelijk..

Stappen naar de perfecte foto

Tuin-bruiloft-dans-regen-avondlicht

“Het is de taak van de fotograaf om de juiste verlichting te vinden”, legt ze uit in een van haar tips voor een buitenbruiloft. “Soms hebben de bruid en bruidegom niet door dat ze in de felle zon staan ​​en is het de taak van de fotograaf om je uit te leggen welke omstandigheden het beste zijn voor de foto’s.”

Buiten bruiloft bloemenvaas avondlicht

Gast Bruiloft Buiten Bruidspaar

Bruiloft witte textiel stoelen

Voetstuk-bril-gesprekken-bruid

100 ideeën voor huwelijksdecoraties – feesten in een landelijke sfeer