camping

Kampeertenten van Tentsile – De nieuwe tent met drie elementen belooft een uniek avontuur

tentsile universe tent drie elementen uniek ontwerp ruim

Een comfortabele leefruimte tussen de bomen? Het Britse bedrijf Tentside heeft de zogenaamde boomtenten gelanceerd, waarmee ze laten zien hoe serieus ze duurzaamheid nemen. Tentsile wil met haar producten het bewustzijn vergroten dat bossen en bomen het beschermen waard zijn. De nieuwste creatie van het bedrijf zijn kampeertenten die een onvergetelijk avontuur beloven. De tent met drie elementen gaat begin 2019 naar het publiek. Kost naar verwachting $ 2.000.

camping tenten tentsile universum water aarde lucht drie elementen natuur klamboe

Of het nu op de grond, op het water of in een boom is, de nieuwe tent met drie elementen biedt nieuwe en ongekende mogelijkheden voor kampeerprofessionals. Met de nieuwe kampeertent kun je je vestigen op de meest extreme standplaatsen en genieten van de natuur. Het tentuniversum is de meest veelzijdige in zijn soort en is ontworpen voor maximaal vijf personen. Dit product heeft 18 m2 vloeroppervlak, 1,5 meter hoog plafond, ingebouwde opslagruimte en drie veranda’s. Tevens is deze woonkamer voorzien van een geheel afsluitbaar horrendak en afneembare regenhoes. Tijdens een heldere nacht kun je ongestoord genieten van de sterrenhemel.

kampeertenten tentsile extreme standplaatsen insectengaas twee verdiepingen

Deze kampeertenten kunnen op de grond worden opgezet en als een traditionele tent worden gebruikt. Dankzij drie ankerpunten kunnen de boomtenten tussen de bomen worden opgespannen. Als de kampeertenten in een bosgebied worden gebruikt, kan het vliegennet worden verwijderd en ontstaat er een extra ruimte op de begane grond. De ruime, twee verdiepingen tellende “accommodatie” met een unieke vormgeving biedt plaats aan maximaal 20 personen tegelijk. De kampeertent fascineert door zijn vermogen om water op te nemen. De onderkant is gemaakt van dikke vulling waardoor het kan zwemmen als een stand-up paddleboard. Het drijvende vlot ontstaat door de luifel terug te trekken en het insectenregenzeil aan de tentstokken te bevestigen.

drie elementen camping tent tentsile net water ruime accommodatie drijvende floà ??

Zelfs als de kampeertent in de bomen hangt, geeft deze stevige vloerbedekking hem zijn plek om te staan. Indien gespannen kan de tent worden opgehangen ongeacht de topografie of het water. De architect Alex Shirley-Smith staat achter de producten van Tentsile, wiens drijfveer een van zijn jeugddromen is, namelijk het redden van het regenwoud. Tentsile kampeertenten zijn milieuvriendelijker dan permanente constructies en beschadigen bomen en bossen niet.

milieuvriendelijke kampeertenten bomen water lucht ontwerp tentsile

tentsile camping tent bungelende tent uitgerekte hoogte comfortabele leefruimte

tentsile universe kampeertenten duurzaamheid bungeltenten meerdere verdiepingen

* U vindt meer producten van Tentsile hier