camping

Land Rover Defender Icarus met uitrusting voor kamperen

natuurexcursie camping terreinwagen land rover luifel

Houd je van extreme excursies in een terreinwagen? Als je ook van kamperen houdt, kun je beide passies gemakkelijk combineren zonder caravan of stacaravan. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe dit precies zou moeten werken. Het antwoord is Land Rover Defender Icarus. Met behulp van dit terreinvoertuig kunt u zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk buiten de nacht doorbrengen.

Land Rover Defender Icarus met accessoires

land rover defender icarus kampeeraccessoires terreinwagen

Nu is de Land Rover Defender Icarus geen gewone SUV. Het heeft een tent die plaats biedt aan twee personen. Hetzelfde verspreidt zich in slechts enkele seconden vanzelf op het dak van de terreinwagen. Om het kamperen zo comfortabel mogelijk te maken, is er aan de zijkant van de auto ook een buitenkeuken geplaatst. Ook het praktische campingservies, dat bestaat uit borden, kopjes, pannen en andere accessoires, is daar opgeborgen. Om overdag voor aangename schaduw te zorgen, kunt u de ingebouwde luifel uit elkaar trekken en genieten van uw gerechten bereid bij het vuur eronder. Even noemenswaardig zijn de zonnecellen die op het dak van de Land Rover Defender Icarus zijn geïnstalleerd en zo altijd stroom leveren zonder onnodige ruimte in beslag te nemen. Indien nodig kunt u ze eruit trekken en terugschuiven onder het bagageframe.

Land Rover Defender Icarus – Perfect voor kampeertrips

land rover defender icarus off-road voertuig camper excursie

Het oorspronkelijke idee voor de Land Rover Defender Icarus, evenals de succesvolle implementatie ervan, komt van het Zuid-Afrikaanse bedrijf Alu Cab. We denken dat dit herontwerp een groot succes is en zeer nuttig is voor alle natuurliefhebbers. Denk het ook niet?

De voortent van de Land Rover zorgt voor schaduw

terreinwagen land rover defender icarus tentluifel

De Land Rover met een praktische keuken

camping terreinwagen buitenkeuken reservewiel land rover

Land Rover Defender Icarus – zonnepanelen op het dak

zonnecellen dak terreinwagen camping defender icarus

Land Rover met tent op het dak

land rover defender icarus luifel tent dak tafel river