camping

Mercedes Benz luxe camper voor kamperen of betere glampingvakanties

Mercedes Benz luxe camper A-cero interieurdesign

U kent al enkele van de exclusieve huizen en villa’s van de beroemde A-cero architecten uit Spanje. “Travertijn” huis, het huis in Samosagus … ze verbazen ons allemaal met hun heldere lijnen en gedurfde architectonische details. A-Cero weten precies hoe pure luxe eruit ziet en hebben met dit idee een luxe villa op vier wielen ontworpen. Van de Mercedes Benz luxe camper met een fascinerend wit interieur. Deze equisite caravan is ruim, modern en volledig uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft terwijl u onderweg bent.

Mercedes Benz luxe camper van binnen

Camper interieur wit zwart a-cero

RV’s zijn kleine woonplaatsen die zijn ontworpen voor lange reizen, kamperen en korte verblijven. Dit Luxe camper biedt niet alleen alle voorzieningen die u normaal thuis geniet, maar stelt u ook in staat om zo lang op de camping te blijven als u wilt. Misschien lang nadat je terug was.

Luxe caravan a-cero wit leder skin inbouwspots

A-Cero en Joaquin Torres creëerden het interieur in een moderne minimalistische stijl. De meubels zijn uit Corian® massief oppervlak zo gefabriceerd dat de trillingen tijdens het rijden tot een minimum kunnen worden beperkt. Inbouw- en LED-verlichting creëren fantastische effecten en verbeteren het puur witte kleurenschema. Afgezien van andere luxe campers, heeft deze een garage, zodat u uw kleine auto kunt meenemen voor een korte rit. Je zou je huis zeker niet missen als je op pad was.

 Luxe camper A-cero eigen garage

Mercedes Benz luxe camper A-Cero architecten interieur

  Luxe Caravana slaapkamer witte led-verlichting a-cero  Luxe caravan interieur design ligbad a-cero